Dumankaya Galatasaray'a sponsor mu oldu ?
Uzun süredir forma sponsorluğu için arayışta olan Galatasaray Futbol Takımı son olarak inşaat sektörünün önde gelen markaları arasında yer alan Dumankaya İnşaat ile forma sponsorluğu için 1+1 yıllık süre için prensipte anlaşma sağladı iddia edildi.

Süper Lig'in son şampiyonu ve geçen yılı 3 kupayla kapatan Galatasaray'da yönetimin Dumankaya İnşaat ile forma önü reklam anlaşmasına vardığı öğrenildi. 
Finansal Fair-Play kriterlerine uymak için UEFA ile pazarlıklarını sürdüren yönetim diğer yandan da kulübe ek gelir getirmek için yollar arıyordu. 


İddialara göre göre Galatasaray ve Dumankaya arasındaki forma sponsorluğu anlaşmasının içeriği ise oldukça dikkat çekisi. Aslan, ilk yıl 15 milyon ardından iki sezon da Avrupa kupalarında da geçerli olmak üzere 20 milyon TL alacağı anlaşmayla toplam 55 milyonu kasasına koyacak. Atılacak imzaların asıl önemli bölümü ise Riva ve Florya’daki araziler...

YENİ SALON YENİ TESİS

Anlaşmaya göre Galatatasaray, Florya’daki antrenman tesislerinden ayrılacak. Dumankaya’ya bırakılacak olan Florya arazisine rezidans dikilecek. Riva’daki bin 100 dönümlük arsanın 400 dönümüne sarı-kırmızılılar için yeni tesisler hazırlanacak kalan 700 bin dönüm de Dumankaya tarafından değerlendirelecek. TT Arena’nın yanına yapılacak basketbol salonunun inşaatını da yine Dumankaya üstlenecek.. Proje hayata geçtiğinde Galatasaray yaklaşık 450 milyon dolarlık bir gelir elde edecek.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181