Dumankaya kira öder gibi ev sahibi yapacak!
Dumankaya İnşaat, geleneksel hale getirdiği Ramazan kampanyasında, uygulayacağı ödeme modelleriyle 'kira öder gibi' ev sahibi yapmayı hedefliyor. Kampanya kapsamında, İstanbul'un en hızlı gelişen bölgelerinden Sancaktepe'de yükselen Dumankaya Mozaik projesinde, 548 bin liradan başlayan 3+1 dairelere 72 ay 0 faiz gibi avantajlarla sahip olunabilecek. Dumankaya Mozaik, az katlı binaları, 4 farklı dekorasyon seçeneği; geniş metrekareli evleri ise projenin yüzde 70'ini kapsayan yeşil alanlarıyla ferah bir yaşam alanı konseptiyle oluşturuyor. Dumankaya'nın Al Mazaya işbirliği ile İstanbul'un yeni yaşam merkezi Maltepe'de 'yüksek kalite anlayışıyla' hayata geçirdiği ve Adalar manzarasıyla öne çıkan Ritim İstanbul projesinde ise 3+1 dairelere 72 ay 0 faiz ile 733 bin liradan başlayan fiyat avantajları sunuluyor. Yaşamın başladığı ve konut, ofis, AVM alanlarının bulunduğu karma yaşam alanı Ritim İstanbul'da teslimler hemen gerçekleştiriliyor.

Hemen teslim avantajı
İstanbul'da Anadolu yakasının en değerli semtlerinden biri olan Kartal'da, yatay, geniş, panoramik ve butik bir yaşam alanı olarak tasarlanan Dumankaya Horizon'da daire sahibi olmak isteyenler, 2+1 dairelere 72 ay 0 faiz ile 782 bin liradan başlayan fiyatlarla sahip olabilecek. Adalar'a karşı 'bir sahil yaşamı' sunan Dumankaya Horizon'da hemen teslim fırsatı sunuluyor.

Milliyet Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181