Düşük peşinatlı konut projeleri!


Bayraktar&Gürsoy Yatırım Ortaklığı tarafından inşa edilen Viaport Venezia projesinde ev sahibi olmak için yüzde 5'lik tutar peşinat olarak veriliyor. Peşinatın kalan yüzde 25'lik kısmı ise teslimatta ödeniyor. Gaziosmanpaşa'da 82 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Viaport Venezia projesi 5 blok halinde tasarlandı.



Tuzla'da yükselen Evora İstanbul'da ise yüzde 1 peşinat verildikten sonra kalan yüzde 8'lik kısım 3 ara ödemede kapatılıyor. Daire bedelinin kalan bölümü ise banka kredisi ile ödeniyor.



Çamlıca'da yükselen Exen İstanbul'dan ev almak için yüzde 1 peşinat ödemek yeterli. Sur Yapı'nın hayata geçirdiği Exen İstanbul toplamda 3 etaptan oluşuyor. 1. etap dışında kalan konutların Mayıs – Temmuz 2013'te teslim edileceği projede 1.038 konut mevcut.



216 Yapı tarafından Çekmeköy'de inşa edilen 216 Butik'ten yüzde 10 peşinat verildikten sonra yüzde 15'lik kısmı teslimata kadar ödenmiyor. Konutun kalan bedeli de banka kredisi ile tamamlanıyor. 114 dairenin yer aldığı 216 Butik'te 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor.



Çukurova Gayrimenkul tarafından Kartal'da konumlu Çukurova Tower projesinde ödemeler yüzde 1 peşinatla yapılıyor. Kalan bakiyeden yüzde 12 oranında 2 ayrı ara ödeme yapılırken, kalan tutar 120 ay vadelendiriliyor.



İnanlar İnşaat imzalı Terrace Tema projesinde yüzde 1 peşinat ödeyerek konut sahibi olmak mümkün. Halkalı'da yükselen proje 2 blok halinde 461 konuttan oluşuyor.



Toya Yapı tarafından Avcılar'da inşa edilen projede konut bedelinin yüzde 10'u peşinat olarak verilirken, kalan yüzde 15'lik kısım ise ara ödemelerle alınıyor. Kalan konut bedelinin banka kredisi ile 120 aya kadar vade yapılarak alındığı Toya Vista toplamda 132 daireden oluşuyor.



Başakşehir Ispartakule'de hayat verilen Unikonut projesinde konut bedelinin yüzde 1'i peşinat olarak veriliyor. Peşinatın kalan yüzde 24'lük kısmı ise tam bir yıl sonunda ödendikten sonra yüzde 75'lik tutar 120 aya kadar vadelendiriliyor. Emlak Konut ve İstanbul Üniversitesi işbirliğiyle hayat verilen Unikonut toplamda 361 daireden oluşuyor.



Beylikdüzü'nde Hasoğlu Yapı'nın inşa ettiği Newista Residence'da daire bedelinin yüzde 5'i peşinat olarak veriliyor. Kalan yüzde 20'lik tutarın ise teslimde ödendiği projede daire bedelinin yüzde 75'lik kısmı için de 120 aya kadar vade yapılıyor.



Denge Yapı tarafından inşa edilen Mahal Sancaktepe'de konut bedelinin yüzde 5'lik bölümü peşinat olarak veriliyor. Kalan yüzde 20'lik bölüm ise tam 22 ay sonra ödeniyor. Geriye kalan daire bedeli için banka kredisi ile 120 aya kadar vadelendirme yapılıyor.



Kavi Yapı'nın Güneşli'de inşa ettiği Home Aves'te 10 bin TL peşinat verildikten sonra ilk ara ödeme olarak daire bedelinin yüzde 10’luk kısmı 10 ay sonra, yüzde 10’luk ikinci ara ödemeyi ise 20 ay sonra yapıyor. Kalan kısım dört anlaşmalı banka aracılığı ile 120 aya kadar Kavi Yapı’ya özel oranlar ile kredilendiriliyor.



Dekon İnşaat'ın projesi Dekon Silva'dan konut almak için yüzde 1 peşinat verildikten sonra kalan yüzde 24'lük tutar teslim esnasında ödeniyor. Projede 120 aya kadar vade imkanı da mevcut. Çekmeköy'de yer alan Dekon Silva 260 konuttan oluşuyor.

Sabah

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181