Ege Yapı'nın proje satışlarını Coldwell Banker yapacak!
Ege Yapı, 110 yıllık uluslararası deneyimini Türkiye'ye taşıyan, dünyanın önde gelen gayrimenkul danışmanlık markası Coldwell Banker ile yeni bir iş birliğine imza attı.

Dünyada 53 farklı ülkede 3 binden fazla ofisi, Türkiye'de ise 21 farklı şehirde 100 ofisi ile hizmet veren Coldwell Banker bu anlaşma kapsamında Ege Yapı'nın satışı devam eden tüm projeleri ile yakında satışa çıkacak olanların Anadolu şehirlerindeki satışlarını üstlenecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı, şirket olarak İstanbul'un önemli lokasyonlarında, bulunduğu bölgelere değer katan projeler geliştirdiklerini bildirdi.

Yeni satışa çıkacak projelerinin de oldukça özel olacağını ve özellikle yatırım için Anadolu'dan da talep göreceğini bildiklerini aktaran Kabadayı, bu zamana kadar kendilerine gelen taleplerin özellikle belirli Anadolu şehirlerinde tanıtım ofislerinin olması yönünde olduğunu dile getirdi.

Kabadayı, kendilerinin de bu taleplere cevap verebilmek için müşterilerine bulunduğu bölgelerde projelerini tanıtmak istediklerine işaret ederek, "110 yıllık uluslararası deneyimi, sektöre yön veren inovatif çalışmaları, kurum kültürü ve kurumsal duruşu ile işbirliği gerçekleştirebileceğimiz çözüm ortağı olarak Coldwell Banker ile çalışmaya başlamaktan büyük memnuniyet duyuyoruz." ifadelerini kullandı.

Dünya

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181