Egesel İnşaat'tan 3 yeni proje!
Egesel İnşaat'ın artık kendi kabuğunu kırdığını ve kalitesini ispatladığını belirten Şahin, "İnşallah 2017'de bu 3 projemizle Egesel inşaatı büyüteceğiz. Bunların yanı sıra 2017 yılındaki en büyük hedefimiz Almanya'nın Berlin kentinde de projemize başlamak. Berlin'de 16 villadan oluşan konutlarla ilk yurt dışı deneyimize çıkacağız. Hedefimiz 2017 yılı sonuna kadar 70 villaya ulaşmak. Berlin'de arsamızı aldık, ancak projenin maliyeti henüz netleşmedi. Orada kullanılacak inşaat malzemesinin bir kısmını ülkemizden ihraç ederek, ülkemize döviz de kazandırmış olacağız" ifadelerini kullandı. Yurtiçinde 2017 yılında üç yatırımla yaklaşık 600 konut üreteceklerinin altını çizen Şahin, yurtiçindeki üç projenin toplam yatırım miktarının ise 300-350 milyon lira arasında olacağını sözlerine ekledi.

2017 yılında planladıkları yeni yatırımlarla ilgilide bilgi veren Şahin, şöyle konuştu: "Triyanda-2'nin yanı sıra Gaziemir ve Narlıdere Limanreis'te de 2017 yümda projelerimiz başlayacak. Limanreis'te korunaklı bir site içinde 29 villa yapacağız. Gaziemir'de 80 konutluk süper lüks, akıllı binalar inşa edeceğiz. Ayrıca havalimanı karşısında Görece mevkiinde 280 konutluk kendi arsamız üzerinde yapacağımız projemiz ile ilgili mimari çalışmalar başladı."

Habertürk Egeli Ek Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181