Eminevim 2017'nin ilk 5 ayında 3 bin 750 konut teslimatı yaptı!
Müşterilerine ‘Elbirliği Sistemi’ ile faizsiz ev ve otomobil sahibi olma imkânı sunan Eminevim, bu zamana kadar toplam 100 bin müşterisini faizsiz ev ve otomobil sahibi yaptı. Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün; bu zamana kadar insanlarımızın tamamen faizsiz ev ve otomobil sahibi olmalarına yardımcı olduk, onları hayallerine kavuşturduk. Onların bizlere olan güveniyle bugün 2017 yılının ilk günlerinde 100 bin teslimata ulaştık. Geride bıraktığımız 5 aya bakacak olursak, 100 bin teslimatı da geride bıraktığımızı görüyoruz.

Türkiye’de istediğiniz yerde ev sahibi olma fırsatı
Günümüzde dar gelirli ailelerin ev sahibi olmalarının zorluğuna dikkat çekerek, ev sahibi olma şansı bulunmayan, dar gelirle yaşamak zorunda olan tüketici, uygulanan “Elbirliği Sistemi” ile bu hayaline kavuşuyor. Noter huzurunda yapılan çekiliş sonucunda sırası gelen vatandaş, Türkiye’nin istediği yerinden evini beğenerek, istediği eve sahip olabiliyor. Bu sistem sayesinde vatandaş oturacağı ev tipini ve m2 sini kendisi belirleyerek, ev sahibi olabiliyor.

2016 yılında 8 bin ev teslimatı gerçekleştirdik
26 yıldır vatandaşlarımızı tamamen faizsiz ve kendi belirledikleri ödeme ve taksit seçenekleriyle ev sahibi yaptık ve bundan sonrada devam ediyoruz. 2016 yılının sonunda 100 bin ev ve otomobil teslimatına ulaştık. 2016 yılında gerçekleştirdiğimiz 8 bin teslimatın üzerine koyarak, 2017’de de devam ediyoruz. 2017’nin ilk 5 ayına baktığımızda da teslimatlarımızın hız kesmeden devam ettiğini görüyoruz. Buda oldukça ciddi bir iş Ardahan’dan İzmir’e Türkiye’nin her bölgesinde vatandaşlarımızı ev sahibi yaptık. İlk 5 ay sonuna baktığımızda 2017’de 8 bin teslimatın üzerine çıkmayı hedefliyoruz.

2017’nin ilk 5 ayında 3bin 750 konut teslimatı gerçekleşti.
Teslimat sayılarımıza bakıldığında 2016 yılı sonunda gerçekleştirdiğimiz 8 bin teslimatın 3bin250 sini 2016’nın ilk 5 ayında yapmışız. 2017’nin ilk 5 ayında 3bin750 konut teslimatı gerçekleştirdiğimizi görüyoruz. Mayıs sonu itibariyle bu rakama ulaşmamız gösteriyorki; 2016 yılı sonunda gerçekleştirdiğimiz 8bin konut teslimatından daha fazla teslimat yaparak vatandaşlarımızın barınma ihtiyacını karşılamış olacağız. 2017 yılı sonunda da 8 binin üzerinde vatandaşımızı ev sahibi yaparak onlarında mutlu ve huzurlu bir yaşam geçirmelerine katkıda bulunmuş olacağız.

Banka kredisi kullanmadan faizsiz ev sahibi olma fırsatı.
Türkiye’nin neresinde olursa olsun banka kredisi kullanmadan faize bulaşmadan, kendi belirleyecekleri ödeme seçenekleriyle vatandaşlarımıza ev sahibi olma imkanı sunuyoruz. Vatandaşlarımızın alım gücü arasındaki makası böylece daraltarak herkesin ev sahibi olmasını sağlıyoruz. Kendi gelirlerine göre belirledikleri taksit miktarıyla Türkiye’nin her yerinden ev sahibi olabiliyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181