Eminevim, Zonguldak Ereğli'de 60 ailenin tapularını teslim etti!
Törende konuşan Elbirliği Sistemi'nin kurucusu Emin Üstün, faizsiz bir sistem geliştirdiklerini ifade ederek; “Sistem, iştirakçilerin dayanışması ve gönül birliğinden oluşmuştur. Bu sistem ile kişiler, Tüm Türkiye’de bütçelerine göre istedikleri yerden ev sahibi olabilirler. Bizim formülümüz dayanışma ve el birliği ile insanları ev ve otomobil sahibi yapmak,” dedi.

Karadeniz Ereğli Büyük Anadolu Otel'de düzenlenen tapu teslim töreni ile Eminevim sayesinde hayallerine kavuşan 60 aile temsili tapularını aldı.

Zonguldak Ereğli Büyük Anadolu Hotel’de düzenlenen programa altı yüz'ün üzerinde davetlinin yanı sıra, Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, Emin Grup İcra Kurulu Başkanı A. Sefa Üstün, yönetim kurulu üyeleri, genel merkez ve bölge yöneticileri ile daire sahipleri aileleriyle beraber katıldı.

Mustafa Şahin; “Onların bu mutluluğunu hep birlikte paylaşacağız”
Tapu teslim töreni mehter gösterisi ile başladı. Eminevim'in faaliyetlerini anlatan tanıtım filminin gösterimin ardından gecede konuşan Eminevim Türkiye Satış Müdürü Mustafa Şahin 28 yılda 130 bin aileyi ev ve araba hayaline kavuşturduklarını söyledi.

Ülkenin farklı noktalarında 101 şubede 1318 çalışanı ile hizmet verdiklerini anlatan Şahin, 2017 yılında 16 bin 664 aileyi ev ve araba sahibi yaptıklarını vurguladı.

Mustafa Şahin, gecede yaptığı konuşmada şunları anlattı; “Evet, bu akşam Zonguldaktayız ama Kastamonu, Bartın ve Karabük te bizleri yalnız bırakmadı uzak yoldan gelen bu ailelerimize de ayrıca teşekkür ediyorum. Batı Karadeniz bölgemizin özelinde baktığımızda; 2.340 adet Konut ve 3.680 adet Araç teslimatı yaptık. Bu teslimatların toplam cirosunun 318 milyonluk büyük bir bütçeden oluştuğunu ifade etmek isterim. Bu akşam da yakın zamanda evini almış ailelerimizin tapu sevincini birlikte yaşayacağız, onların bu mutluluğunu hep birlikte paylaşacağız.”

Sefa Üstün; “Alternatif bir model”
Emin Grup İcra Kurulu Başkanı A. Sefa Üstün de Türkiye'de uyguladıkları ‘Elbirliği' iş modelinin, sosyal adaletsizlik ve gelir adaletsizliği ile bunların ana kaynağı olan faiz sistemine alternatif bir model olduğunu ifade etti.

28 yıldır yüz binlerce insanı hayallerine kavuşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Üstün, Eminevim olarak insanı merkeze koyup onun mutluluğunu hedeflediklerini belirtti.

İnsanların neye ihtiyacı varsa onu elbirliği sistemi ile karşılayacaklarını vurgulayan Üstün; “İnsanlarımızın önce otomobil almalarına vesile olduk, şimdilerde ise ev sahibi olmalarını sağlıyoruz,” dedi.

Sefa Üstün; “Sadece bunlarla yetinmeyeceğiz”
Emin Grup İcra Kurulu Başkanı A. Sefa Üstün konuşmasında; “insanımızın ihtiyaçlarını Elbirliği Sistemi ile karşılayan Emin Grup, hayallerine kavuşmak isteyenleri iki anahtar sahibi yapabilmek gayesi ile çıktığı bu yolda; insanlarımızın önce otomobil almalarına vesile oldu, şimdilerde ise ev sahibi olmalarını sağlıyor. Bugüne kadar söylediğimiz bir şey vardı; İnsanlarımızın neye ihtiyacı varsa onu elbirliği sistemi ile karşılayacağız. Otomobil ile başladık ev ile devam ediyoruz. Sadece bunlarla yetinmeyeceğiz. Eğitimden, tatile, enerjiden tarım ve hayvancılığa insanlarımızın bütün ihtiyaçlarını elbirliği sistemimiz ile karşılayacağız. Bunlarla ilgili çalışmalarımız başladı, hatta bir kısmı faaliyete geçti ve tüm hızıyla da devam ediyor. Özümüzdeki yardımlaşma duygusunu harekete geçirerek, insanımızın birbirlerine verdiği destekle her geçen gün hedeflerimizin üzerine koyarak devam ediyoruz,” sözlerine yer verdi.

Mutlulukları yüzlerine yansıdı
Yapılan konuşmaların ardından isimleri okunan aileler tek tek sahneye çıkarak Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün ve diğer yöneticilerden tapularını almanın mutluluğunu yaşadı. Düzenlenen tapu teslim töreni geceye katılanlar arasında yapılan çekilişte hediyelerin sahiplerine teslim edilmesi ile sona erdi.

Gecenin bitiminde gazetecilere açıklamalarda bulunan Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, faizlerin yüksek olması nedeniyle inşaat sektöründe yaşanan sıkıntılı dönemde müteahhitlerin konut satamadığını, insanların da alamadığını belirterek, Eminevim tarafından uygulanan ‘Elbirliği' sisteminin bu dönemde piyasaları rahatlattığını söyledi.

Emin Üstün “Piyasaya 200 milyon TL para sunuluyor”
Üstün konuşmasında; “Elbirliği modeli bu dönemde çok faydalı oluyor. Elbirliği modeli daha önceki dönemlerde belki bir ihtiyacı gideriyordu ama bugün inşaat sektörünün içerisinde bulunduğu durgunluktan çıkmasına katkı sağlıyor. Geçtiğimiz ekim ayında bin konut ve 600 araç teslim ettik. Piyasaya yaklaşık 200 milyon TL'nin üzerinde para enjekte etmiş oluyoruz. Bu da elbirliği modelinin piyasaya önemli bir katkısı oluyor. Bizim şu an önümüzde Kasım ve Aralık ayı var. Ortalama bizim tarafımızdan piyasaya 400 milyon TL gibi bir nakit girişi olacak. 2017 yılına oranla baktığımızda 2018 yılında yüzde 20 civarında ciro artışı sağlandı. 2019 yılının ise daha iyi olacağını düşünüyoruz. Banka ya da finans kredileri ile konut almanın maliyeti çok yükseldi. Biz müşterilerimizi sıfır enflasyonla konut sahibi yapıyoruz. Bu sistemin katkısından dolayı da müşteri talebimiz her geçen gün artıyor,” dedi.

Emin Üstün “Türkiye'nin her yerinde üretimimiz var”
Eminevim olarak inşaat imalat sektörüne giriş yaparak İstanbul ve Erzurum'da 3 site inşa ettiklerini, bunun yanında enerji sektöründe güneş enerjisi üzerine çalışmalar yaptıklarını anlatan Üstün, tarımsal olarak ta Türkiye'nin çeşitli noktalarında zeytin, muz, elma, buğday ve fındık gibi üretimler yaptıklarını söyledi.

Adapazarı'nda 1500 büyük baş hayvanlık bir besi çiftliklerinin olduğunu dile getiren Üstün, Konya'da da 2500 hayvanlık besihane yapımını bitirmek üzere olduklarını dile getirdi.

Emin Üstün, uyguladıkları sistemin resmi altyapısının bir an evvel hazırlanması gerektiğini söyledi. Almanya'nın bu tasarrufa dayalı finans sistemine 80 yıl önce başladığını ve şu ana kadar 800 milyar Euro civarında konut satışı yaptığını vurguladı. Üstün, Türkiye'de bu sistemin resmi altyapısı için çalışma yapıldığını ancak yavaş ilerlediğini belirtti.

Emin Üstün “Araştırma yapmadan girmeyin”
Faizsiz bir sistem geliştirdiklerini ifade eden Üstün, “Eminevim Elbirliği Sistemi, iştirakçilerin dayanışması ve gönül birliğinden oluşmuştur. Bu sistem ile kişiler, Tüm Türkiye’de bütçelerine göre istedikleri yerden ev sahibi olabilirler. Bizim formülümüz dayanışma ve el birliği ile insanları ev ve otomobil sahibi yapmak,” diye konuştu.

Araştırma yapmadan bu tür sistemlere kesinlikle girmemek gerektiğini dile getiren Emin Üstün, “Bu işler çok ciddi işler. Eminevim Sistemi dayanışma ve güvene dayalı finansman sistemi. Biz 28 yılı aşan tecrübemizle, müşteri odaklı hizmetimizi sürdürmeye devam ediyoruz. Şimdiye kadar 130 bine yakın aileyi ev ve araç sahibi yaptık ve kimseyi mağdur etmedik. Yolumuza güven ve dayanışmayla sağlam adımlarla devam ediyoruz,” sözlerini kullandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181