Emlak Vergisi'nin son ödeme tarihi 30 Kasım!
Her yıl 2 taksit şeklinde ödenen Emlak ve çevre temizlik vergisinin ilk ödemeleri 2016 Mart ayında yapılmıştı. 1 Kasım 2016 itibari ile başlayan 2. taksit ödemeleri için ise son gün 30 Kasım olarak açıklandı.

Ödemelerin sıklıkla mülkün bağlı olduğu belediyelere yapıldığı Emlak Vergisi'ni yatırmayı son güne bırakmamak gerekiyor. Neredeyse tüm belediyelerden gelen uyarılar Emlek Vergisi ödemelerinin son güne bırakılmaması yönünde. 

30 Kasım itibari ile ödenmeyen veya ödemesi geciken Emlak Vergi'lerinde vergiye ek olarak bazı cezalar da ekleniyor. Belediyelerin yanı sıra veznelere de yatırılabilen Emlak Vergisi ödemlerinde yoğunluğun önüne geçilmesi amacı ile vezneler haftasonu da mesai yapacak.

Mükellefler haftasonları tahsilat şubelerinde, 09.00-15.00 saatleri arasında, merkezde ise 09.00-16.00 saatleri arasında ödemelerini yapabilecekler.

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181