Era Türkiye'den 2016 yılında 60 ofise ulaşma hedefi!
2 milyar dolar portföy hacmine sahip olan ABD'li Reology Grubu bünyesinde yer alan ERA, bu ölçüde kendine çizdiği farklı vizyonuyla yoluna devam ediyor. ERA Türkiye olarak bu oranları yakalamak için büyük bir emekle çalışıyor. ERA Türkiye atak yılı ilan ettiği 2016'nın ilk yarısını, tanıtım, insan kaynakları, portföy yatırımları ve işbirlikleriyle büyüyerek tamamlıyor. Kıbrıs dahil 8 şehirde 33 ofisle hizmet veren ERA Türkiye'nin hedefi 2016 sonunda 60 ofise ulaşmak. Tüm Türkiye'de ofis açma stratejisiyle hareket eden ERA Türkiye, İstanbul'da olduğu kadar Anadolu'da da zincirlerine yeni halkalar eklemeye devam etti. ERA Türkiye, 2016 yılında ERA Artı ile Kozyatağı, ERA Koza ile Antalya/Lara, ERA Adres ile Maltepe ve ERA Lider ile Kurtköy bölgelerinde hizmet veren 4 yeni ofisini hizmete açtı.

ERA Türkiye; KKTC'de Nisan ayında gerçekleştirdiği 'IBC Türkiye 2016'da sektör uzmanlarını, broker ve gayrimenkul danışmanlarını bir araya getirdi. Gayrimenkul danışmanlığı sektörünün masaya yatırıldığı organizasyon; ERA Global ve ERA Türkiye'nin üst düzey yöneticileri, dünyanın 1 numaralı satış otoritesi Aaron Sansoni ve alanında uzman konuşmacıların katılımıyla gerçekleşti. Kıbrıs'ta 12-14 Nisan tarihlerinde gerçekleşen kongrede, sosyal etkinlikler ve ödül organizasyonu da yer aldı.

ERA Türkiye-Ağaoğlu işbirliği 

ERA Türkiye, gerçekleştirdiği önemli işbirliklerine de devam ediyor. ERA Türkiye nisan ayında, Türkiye'nin yaşam mimarı Ağaoğlu ile önemli bir işbirliğine imza attı. Anlaşmayla birlikte Ağaoğlu projelerinin Avrupa ve Asya / Pasifik bölgelerindeki satışlar aynı zamanda ERA Türkiye üzerinden gerçekleşmeye başladı. ERA Türkiye bünyesinde çıkarttığı sektör dergisiyle de adından söz ettiriyor. MAGAZİNERA, sektörün en içerikli, kapsamlı, referans yayını olma özelliğini taşıyor. 

Para Ek Dergisi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181