Erken teslim avantajı sağlayan konut projeleri!
Şirketlerin bahar kampanyaları ile satışlarına yeniden ivme kazandırdığı bugünlerde pek çok projeden erken teslim müjdesi geliyor. Projeler 3 ay ile 7 ay arasında değişen sürelerde erken teslim ediliyor. Böylece konut yatırımcısına, alıcılara avantaj sağlanmaya çalışılıyor. Proje geliştiricisi şirketler bir yandan da bu erken teslimler sayesinde bir an önce yeni projelerine başlayacak olmanın heyecanını yaşıyor.

BULVAR İSTANBUL'DA 7 AY ERKEN TESLİM
Emlak konut GYO güvencesiyle, Bulvar İstanbul İş Ortaklığıyla Başakşehir'de hayata geçirilen Bulvar İstanbul'da teslimler 7 ay öne çekildi. Büyük kısmının sahiplerini bulduğu projede daire teslimleri başladı. 1720 konut ve 26 ticari üniteden oluşan projede 2+1,3+1,4+1,5+1,6+1 ve 7+1 daire seçenekleri yer alıyor. Yüzde 98'inin sahiplerini bulduğu projede son daireler 509.000 TL'den başlayan fiyatlarla ahcı buluyor. 110 bin metrekare alan üzerinde 850 milyon TL yatırımla hayata geçirilen Bulvar İstanbul, emlak Konut GYO projeleri arasında defalarca satış şampiyonu oldu.

BİZİM EVLERDE 6 AY ERKEN TESLİM
Ispartakule'de inşa ettiği 5 bin 500 konutla bölgenin lideri konumunda olan İhlas Yapı, Bizim Evler 6'yı 6 ay erken Mayıs 2016'da teslim edecek. Cadde boyu alışveriş dükkânları konseptini Bizim Evler 6 projesinde de devam ettiren İhlas Yapı'nm projesinde 160 cadde mağazası yer alıyor. Bizim Evler 6'daki daireler, 116 ila 302 metrekare arasında değişiyor. 2+1, 3+1,4+1,5+1 ve teraslı daire tiplerinin yer aldığı projede, 1.661 konut var.

MAKYOL YAŞAM'DA TESLİMAT TEMMUZ'DA
Makyol Yaşam Beylikdüzü projesi temmuz ayında teslim ediliyor. Satışı devam eden projede kampanya ile ev sahiplerine %5 peşinat ödeyerek kalan bölümü yeni evlerine taşınırken ödeme nrsatı sunuluyor. Projede fiyatlar 317.000 TL'den başlıyor. Büyüklükleri 72-167 metrekare arasında değişen daireler içeren projede toplam 464 daire yer alacak. Toplamda 100 bin metrekarelik arazide inşa edilen Makyol Yaşam Beylikdüzü'nde yer alan dairelerin tipleri 1+1,2+1 ve 3+1 olacak.

KALEKENT 2 ETAP ARALIKTA TESLİM
Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S İnşaat ortaklığında Beylikdüzü'nde inşa edilen KaleKent'te birinci etap teslim edildi. KaleKent'in ikinci etabın da Aralık 2016'da teslim edilmesi planlanıyor. Projede 7'şer katlı 33 blokta toplamda 1471 daire yer alacak. 59 metrekare ile 222 metrekare arasmda değişen daire seçenekleri, daire sahibi olmak isteyenlere alternatifli çözümler üretiyor.

MİLOS PARK HOMES 6 AY ERKEN TESLİM
Kıbrıs Developments'ın KKTC'de gerçekleştirdiği Milos Park Homes'un ilk etabı haziran ayında tamamlanıyor. 6 ay erken teslim edilen projede 5 farklı konseptte 129 konut bulunuyor.

Yeni Birlik Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181