'Esenyurt 1 senede %30 kazandırdı!'
Babacan Holding, geçtiğimiz günlerde resmi satışlarına başladığı Esenyurt'taki yeni projesi Babacan Premium ile dikkatleri yeniden üzerine çekti. Büyük avantajlarla satışa sunulan Premium Evleri'nde fiyatlar, bulunduğu bölgeye göre oldukça uygun. Esenyurt'ta konut metrekare fiyatları 3 bin 500 ile 4 bin 500 lira arasında değişirken, Premium'da 2 bin 800 liradan başlayan metrekare fiyatlarıyla ev almak mümkün. Projede en yüksek metrekare fiyatı ise 3 bin 600 lira. 400 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen Babacan Premium, 1216 konuttan oluşuyor. Projede ayrıca kapalı AVM ve cadde dükkanları dahil 102 mağaza yer alıyor.

SON GÜN 30 MART
Babacan Premium'dan ev alacaklar için başlattıkları kampanyanın 30 Mart'a kadar süreceğini söyleyen Babacan Holding CEO'su Mehmet Babacan, "Lansmana özel yüzde 15 indirim ve yüzde 15 peşinatla ev sahibi yapıyoruz. Kendi bünyemizde 48 aya kadar vade imkanı da sunuyoruz. Banka kredisi kullanılması durumunda* ise yüzde 15 peşin, 6 ve 12.'aylarda yüzde 5 ara ödeme, geri kalanı için 120 aya kadar vade imkanı da var. Evlerimizin fiyatı şu anda çok uygun. İstanbul'un en merkezi bölgelerinden birinde 2 bin 800 liradan başlayan fiyatlarla ev satıyoruz. Bu fiyatlar son demlerinde, kaçırmayın" dedi.

'Oranlar değil refinansman önemlidir'
'Konut kredisi faiz oranlarının düşmesini beklemeyin" diyen Mehmet Babacan, "Oranların düşmesini beklerseniz diğer taraftan ev fiyatları artacak" dedi. Kredi konusunda tüketicinin önünde büyük fırsatlar olduğuna vurgu yapan Babacan, "Şu anki oranlardan kredi kullanüsa bile düştüğü zaman yeniden yapılandırma yapüabilir. Refinansman tüketiciye sunulan büyük avantaj ve tüm bankalar yapıyor" değerlendirmesini yaptı.

Yeni gözdeler yolda!
Babacan Holding, 2016'da yeni konutlar yapmaya devam edecek. Bunlardan biri Atatürk Havalimanı'nın karşısında yer alacak. 1001 daireden oluşacak projede 3 ay sonra ön talep dönemi başlayacak. Diğer bir proje ise Gaziantep'te. Eylül ayında inşaatına başlanılması hedeflenen proje, Gaziantep'in en lüks konutlarının olduğu Ibrahimli bölgesinde yer alacak.

Babacan Premium Evleri'nin avantajları!
-Yüzde 1'Lik KDV avantajına sahip.
-Fiyatları bulunduğu bölgeye kıyasla oldukça uygun.
-Ulaşım rahat. Evler; E5'e 100 metre, metrobüse 500 metre ve Atatürk Havalimanı'na 15 km uzaklıkta.
-Mimarisi dikkat çekici. 1+1 daireler giriş çıkışı ayrı olan iki kulede, 2+1 ve 3+1 daireler ise 4 bloklu aile rezidansında.

Posta Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181