Evi dönüşümde olana fatura izni!
Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, kentsel dönüşüme onay veren vatandaşların elektrik, su ve doğalgaz hizmetlerini almalarını sağladıklarını söyledi. 3 yılda kentsel dönüşüm kapsamında 2 milyar liraya yakın kaynak kullandıklarını belirten Bakan Sarı, "48 ilde 179 riskli alan ilan ettik. Bu alanlar 1 milyon 200 binin üzerinde vatandaşı ilgilendiriyor. 2015 sonu itibarıyla 92 bin 833 binada riskli yapı tespiti gerçekleştirdik" dedi.

En büyük dönüşüm

Beyoğlu'ndaki Piyalepaşa İstanbul'un temel atma töreninde konuşan Bakan Sarı, projenin Türkiye'de özel sektör eliyle yapılan en büyük kentsel dönüşüm projelerinden biri olduğunun altını çizdi Projede 25 blokta konut, rezidans, ofis, otel, alışveriş sokağının yanı sıra pek çok sosyal donatı alanının olduğunu da söyledi. Temel atma töreninde konuşan Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat ise şirket olarak Piyalepaşa bölgesinde hayata geçirdikleri bu proje ile dönüşümü hakkıyla yapmayı amaçladıklarını söyledi.

Posta Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181