Fenerbahçe Evleri geliyor!İşte projenin detayları...
Fenerbahçe Spor Kulübü son dönemlerde yoğun bir biçimde üzerinde durulan "Hedef 1 Milyon Üye" projesi kapsamında yeni bir adım daha attı.

Bu proje kapsamında taraftarlarına yeni bir yatırım vaat eden Fenerbahçe yönetimi Düzce'den 20 dönüm arsa satın aldı. Arsa üzerinde yapılması planlanan "Fenerbahçe Evleri" bünyesinde birçok özelliği barındıracak.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Düzce'nin Şıralık Mahallesi'nde bulunan 20 dönümlük arazinin İl Özel İdare'nin yaptığı ihale sonucu Fenerbahçe Spor Kulübü Derneği tarafından satın alındığı kaydedildi.

Açıklamanın devamında ise;"Hedef 1 Milyon Üye projemizin en önemli parçalarından biri olan “Fenerbahçe Evleri” projesiyle kulübümüz, satın alınan bu arazi üzerine Fenerbahçe Evleri ve Sosyal Tesisler inşa etmeyi planlamaktadır" dendi.

İBRAHİMOVİÇ EVİNE SERVET ÖDEDİ!İŞTE EVİN FİYATI VE ÖZELLİKLERİ...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181