Fuzulev'den esnek konut edindirme sistemi!
1992 yılından beri faaliyet gösteren Fuzul Grup'un markası FuzulEv, isteyen herkesi kendi bütçesine göre dilediği yerde ev sahibi yapıyor. Peşinatsız ya da küçük tasarruflarla ev sahibi olmak isteyenlere kolaylıklar sağlayan şirket, ödeme güçlerine göre gruplar oluşturup esnek bir konut edindirme sistemi uyguluyor. Tapulu olmak şartı ile kişi Türkiye'nin herhangi bir şehrinde kolayca konut sahibi olabiliyor. FuzulEv'de bütçeyi zorlamayan 4 tip ödeme şekli bulunuyor. Konuyla ilgili açıklama yapan FuzulEv Genel Müdür Yardımcısı Aydın Özkan, FuzulEv'in geliştirilmiş en kolay konut edindirme sistemi olduğunu belirterek FuzulEv'in başarısı, sabit gelirle kira ödemek istemeyen binlerce kişiyi merkeze alarak onlar için çözüm sunmasından geliyor.

HER AY YENİ ŞUBE
FuzulEv'in sunduğu avantajlarla ev almak isteyen kişileri belli bir projeye hapsetmeyerek Türkiye'nin her yerinden daha erken ev sahibi olmalarını sağlıyoruz" dedi. Özkan "FuzulEv ile ev sahibi olanlar, tanıdıklarını ya da yakınlarını da güvendikleri için bu sisteme dahil ediyorlar. Biz bu sistemde toplumumuzda var olan dayanışma ve destek kültüründen esinlendik. Sistemin en büyük referansı yine müşterilerimiz oldu ve bugüne kadar binlerce kişiyi ev sahibi yaptık, her ay açacağımız yeni şubeler ile daha fazla kişiye ulaşmayı hedefliyoruz" dedi.

Star Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181