Fuzulev FPK ev alma sistemi ile günde 14 TL ödemeyle ev sahibi olmak mümkün!
Kurulduğu günden bu yana adından sıklıkla söz ettiren FuzulEv, sabit ve dar gelirliye yönelik geliştirdiği FPK (faizsiz, peşinatsız, kredisiz) sistemi ile Türkiye’nin dilediğiniz yerinden ihtiyaç duyulan büyüklükte ve özelliklerde ev almanıza imkanı sağlıyor.

Ülkesine ve vatandaşına verdiği güvenin sorumluluğuyla çalışmalarını sürdüren FuzulEv, faiz derdine bulaşmadan peşinat ve kredi ödemeleri olmaksızın da ev sahibi olunabileceğini ortaya koyuyor. Kadınların ‘Altın Günü’ne benzeyen modeli ile ev satın almak isteyenler sisteme dahil olarak ev hayalinin gerçeğe dönüşmesi için ilk adımını atıyor.

FuzulEv güvencesiyle ev sahibi olmayı tercih edenler, FPK sistemi ile 100 bin TL değerinde bir eve günde 14 TL ödeyerek 240 aya varan vadelerle tamamen faizsiz, peşinatsız ve kredi ödemeleri olmaksızın sahip olabiliyor. Satın alınmak istenen evin fiyatı 100 bin TL’nin üzerinde veya altındaysa FuzulEv ile birlikte almak istenilen evin fiyatı belirlenip uygun ödeme planları oluşturuluyor.

Peşinat yok vade farkı yok faiz yok
FuzulEv’in bütçeyi zorlamayan birbirinden farklı ev sahibi yapan modelleri bulunuyor: “Tasarruflu Erken Teslim modeli”, “Sabit Teslim Modeli”, “Tüfe Endeksli Model”, “Fırsat Modeli” ve “Çekilişsiz Modeller”. FuzulEv, ev almak isteyen vatandaşları destekleyen modelleriyle, kişileri belli bir projeye hapsetmeyerek Türkiye’nin her yerinden daha erken ev sahibi olmalarını sağlıyor.

Peşinatlı veya peşinatsız seçenekler arasından tercihini yapan vatandaşlara, 240 aya kadar taksitlendirme yapılıyor. Seçilen taksit sayısının aynı zamanda o gruptaki kişi sayısı olduğu sistemde her ay bir ev parası birikerek, noter huzurunda yapılan çekilişle her ay bir vatandaş ev sahibi oluyor. Üstelik vade ortasına gelindiğinde sıranın halen gelmediği kalan tüm kişileri FuzulEv ev sahibi yapıyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yetare belkeci 2 yıl önce

Merhaba ben Yetare belkeci çekilişe katılmak istiyorum nasıl katılabilirsin yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

Avatar
Harun 2 yıl önce

2022 de ev fiyatları çok yükseldi bu durumda fuzul ev yine evin degerine göre para veriyor mu taksitler endusuk ve en yüksek ödeme nasıl oluyor.

banner182

banner181