Fuzulev'in 2017 hedefi 55 şubeye ulaşmak!
Fuzulev, binlerce aileyi ev sahibi yapmaya devam ediyor. Her ay 2 yeni şube açan Fuzulev, en son açtığı Hatay şubesiyle 30 şubeye ulaştı. Kolay konut edindirme sistemiyle ev sahibi olmayanları hedefleyen Fuzulev, Türkiye'ye ve ekonomiye duyduğu güveni yatırımla tazeliyor.

5 YILDA 60 BİN KONUT 
Fuzulev'deki büyümeyi anlatan Fuzul Grup yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, "2016 yılında çok çalıştık Ülkemizin yaşadığı tüm olumsuz koşullara rağmen, istikrarına ve insanına güvendik Türkiyeüe şubeleşme noktasında vitesi yükselttik Bugün Türkiye'nin doğusundan-batısına hızlı bir şekilde büyüdük 30 şubeye ulaştık Çok yakında yeni şubeler de aramızda olacak 2017 yılında ise yüzde 80 büyümeyi ve 55 şubeye ulaşmayı hedefliyoruz. 5 yılda 60 bin kişiyi ev sahibi yapma hedefimize kararlılıkla yürüyoruz" dedi.

BÜTÇEYİ ZORLAMIYOR 
Fuzulev kampanyalarının özellikle dar gelirli vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördüğünü belirten Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, "Ayda bütçeyi zorlamayan rakamlarla vatandaşlarımızı belli bir projeye hapsetmeyerek onlara Türkiye'nin her yerinden daha erken ev sahibi olma seçeneği sunuyoruz. Açtığımız her yeni şubeyle de gençlerimize yeni istihdam oluşturacağız, bunun büyük bir kısımını Anadolu'da gerçekleştireceğiz" dedi. Fuzul Grup, 1992 yılında kuruldu. Grup şirketleri arasında ilk faaliyete başlayan Fuzul Otomotiv çok kısa zamanda otomobil kampanyaları düzenleyen firmalar arasında lider konuma gelmeyi başardı. Fuzul Grup şirketleri bünyesinde; Akva Sigorta Aracılık Hizmetleri, Fuzul Yapı, Afiyet Medikal, Fuzul Autocity, ve FuzulEv yer alıyor. Fuzul Grup, yaşanabilir alanlar oluşturmak hedefiyle 2000 yılından itibaren inşaat sektöründe de önemli yatırımlar yapmıştır. Başakşehir'de "Bizimevler, Kent Neriva, Kent Ariva, Oümpa AVM, Kent Evila, Olimpia Park Plus", Kâğıthanede Meva Evleri", Kartal'da "Serrapark Konutları" gibi birçok başarılı pro jeyi hayata geçirdi.

Yeni Akit Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181