'Gayrimenkulde ideal süre 5 yıldır'!
Gayrimenkulun uzun vadeli bir yatırım olduğunu söyleyen Cathay Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz, "Gayrimenkulde gerçek sonuçları alabilmek için asgari 3 yılı göze almak gerekir ama ideali 5 yıllık bir yatırımdır. Doğru yapılmış gayrimenkul yatırımı her zaman farklı yatırım enstrümanlarından daha iyi kazandırır. Kuşkusuz bu alışveriş güvenilir ve teknik bilgisine itimat ettiğiniz bir kurumdan olmalıdır" dedi. Oturmak üzere gayrimenkul edinecek kişilerin dahi gayrimenkule yatırım gözüyle bakması gerektiğine dikkat çeken Yılmaz, "Gayrimenkulle alakalı yatırımları borsa gibi değerlendirmemek gerekir" dedi.

BÖLGE SEÇİMİ ÖNEMLİ
Yılmaz, maddi durumu istediği evi almaya yeterli olmayanların da ev sahibi olabileceğini söyledi.Yılmaz, "Daha uygun fiyatlı başka bir yerden gayrimenkul yatırımı yapabilir. Sonra o gayrimenkulun fiyatı olgunlaştığında satıp hayallerindeki evi oturmak üzere satın alabilir. Bunun için konutun lokasyonu ve konutun ölçeği önemli" bilgisini verdi.

Yeni Şafak Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181