Gayrimenkulde topraktan yatırım yapmaya rağbet arttı
Projelerin lokasyon avantajı olarak öne çıkan özelliklerinde Sultanbeyli İdilia projesi Ataşehir ve Sabiha Gökçen’e 10 dakika proje 3. köprü Paşaköy bağlantı yoluna ise 5 dakika yakınlıkta. Evdeki fırsat Sultanbeyli’de yükselen İdilia projesinde Peşinat Yok, 120 ay taksitle, yılda bir kere şirket bünyesinde gerçekleşen sabit ara ödemeler yer alıyor. 1+1 evlerin aylık taksitleri 1.400 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. İdilia projesi Sultanbeyli’de planlanan metro durağına ise sadece 1 dakika yürüyüş mesafesinde olacak.

2016 yılında teslim

İstanbul’un en önemli iş ve ticaret merkezi olan Maslak – Levent hattına 10 dakika mesafede bulunan Vitrin projesi ise TEM otoyoluna komşu konumda bulunuyor. Levent ve Maslak’a 10 dakika Hasdal Kavşağı’na 5 dakika ve yapımı bitmek üzere olan Gaziosmanpaşa Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’ne oldukça yakın mesafede bulunan Vitrin projesi kaçırılmayacak bir yatırım fırsatı olarak Avrupa yakası projeleri arasında.1+1 daireleri Peşinat vermeden, aylık 1.950 TL taksit imkanıyla 2016 yılında teslim alabilecek olan gayrimenkul yatırımcıları yılda 1 kere şirket bünyesindeki sabit ara ödemelerle Evdeki Fırsat'ın avantajlı ödeme planlarından faydalanarak ev sahibi oluyor.

Çevresinde bulunan 120 bin m2 şehir parkı manzarası ile İstanbul’un Vitrin’i niteliğinde yükselen proje şıklığı ile de kendine hayran bırakıyor. Yüzme havuzu, basketbol alanı, fitness salonu, yürüyüş parkurları, çocuk Oyun alanları, yansıma havuzları, dinlenme alanları, kapalı otopark imkanı ve site içerisinde yer alan çarşısı ile ihtiyaç duyulan her şeyi site içerisinde bulabilirsiniz.

Milliyet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181