'Geleceğin kentlerini öyle tasarlamalıyız ki uzay yolculuğu “kurtuluş” anlamına gelmesin'!
Mimar Peter Berber diyor ki; “Mimarlık bir yandan tasarım ve zanaatkarlık ve malzemelerin birleşimi iken bir yandan da ekonomik, sosyo-politik boyutları
olan önemli meslektir”
 
Açılışta vizyonel bir konuşma yapacak olan Prof Dr. Emre Alkin;  “ Geleceğin kentlerini öyle tasarlamalıyız ki uzay yolculuğu “KURTULUŞ” anlamına gelmesin” diyor.
 
Yeşil Rapido, 3.Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı, Dünya Şehircilik Günü olarak kutlanan 8 Kasım 2017 tarihinde “Future & Cities - Geleceğin Kentleri, Kentleri Geleceği” teması çerçevesinde yine sürdürülebilirlik ve daha yaşanabilir yapılı çevre kavramının altını çizerek, sonuç odaklı paylaşımlara sahne olacak. Konferansa konuk konuşmacı olarak iki ünlü İngiliz Mimar Bob Allies ve Peter Barber katılacak. Yapı, enerji ve yönetimi, toplu taşıma, çevre, atık yönetimi konuları yetkili isimler tarafından ele alınacak. Konferans'ta, Peter Barber'in yanı sıra ülkemizin önde gelen STK'ları, proje geliştiricileri, mimarları ve akademisyenleri, yapı sektörünün profesyonelleri, karar verici kamu kurumlarının yetkilileri, geleceğin şehirlerini konuşmak üzere bir araya gelecekler.
 



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181