Gözde Grubu'ndan 700 milyonluk yatırım!
Sağlık Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. Kenan Kah, İzmir'de yapı grubun da 'MyVia' ve 'MyWay' markaları, sağlıkta da 'Gözde İzmir Hastanesi'yle hizmet verdiklerini, grup merkezleri olan Malatya'da da 11 yıldır üst üste vergi rekortmeni olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

1 YILDA 8 AYRI PROJE
Kah, "Ev sahibi olmak isteyenler için ihtiyaçlarına uygun farklı tiplerde konut üretiyoruz. Evka 3'te 'MyWay Terrace', yine 'MyVia 414'ün hemen yanında bulunan 'MyWay Fest', F Juca'daki 'MyVia Yıldız' ve Çiğli'deki 'MyWay Wins Blue'nun her biri özel olarak planlandı" dedi. Kaliteli ve nitelikli projeler yaptıklarını belirten Opr. Dr. Kenan Kah, "2016'da Alsancak'ta 'MyWay Deluxe', Gaziemir'de 'MyWay Country', Bayraklı'da 'MyWay Bayraklı Kule' ve Buca'da da 'MyWay Yıldız 2'yi hayata geçirmeye hazırlanıyoruz. Yaklaşık 1 yıl içinde kente 8 ayrı proje kazandırarak 700 milyon lirayı aşan yatırım yapmış olacağız" diye konuştu.

DOĞRU PLANLAMA ŞART
2015in kayıp yıl olarak görüldüğünü, buna rağmen cirolarını artırdıklarını paylaşan Kah, 2016'da da sağlık ve yapı gruplarında aynı preformansı sürdüreceklerini dile getirdi, şöyle dedi: "Büyümeyi sürdürürken verimsiz departmanları kapatma veya küçük işletmeler şeklinde birleştirme yoluna gittik. Sadeleşmeye gitmemizin 2015'teki karlılığımızda olumlu etkisi oldu. Şu anda sağlık, inşaat ve tesis yönetimi konularında 4 bin 500 civarında kişiye istihdam sağlıyoruz."

Hürriyet İzmir Ege Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181