Gül Proje'den İstanbul'a 3.5 milyar liralık 6 proje!
2017 yılını yatırım yılı ilan ettiklerini Delirten Gül Proje Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gül, yatırım değeri 3.5 milyar lirayı aşan 6 projeleri olduğunu söyledi. Yeni projelerinin İstanbul Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan 'Gül Proje Express' olduğunu belirten Gül, "Seyrantepe, Beylikdüzü, Sultangazi ve Zeytinburnu'nda yeni projeler hayata geçiriyoruz. 1 milyon 500 bin metrekare inşaat yapacağız" dedi. Basın Ekspres Yolu üzerindeki 3'üncü projeleri olan Gül Proje Ekspress'i kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçireceklerini dile getiren Gül, fiyat avantajı ile öne çıktıklarını belirtti. Gül, "Bölgede metrekare satış fiyatları 7-8 bin lira bandında. Biz de ise 4 bin 380 liradan başlıyor" dedi.

Gül Proje Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sönmez Aydın, ülke olarak önemli badireleri atlatılan bir dönemde Türkiye'nin geleceğine güvenerek yatırıma devam ettiklerini söyledi. Yeni projeleri hakkında bilgi veren Aydın, "100 bin metrekare inşaat alanmda yükselen, 658 rezidans ile 31 ticari alan şeklinde tasarlanan Gül Proje Express 19 ve 29 katlı iki bloktan oluşuyor" dedi. Aralık 2018'de tamamlanması planlanan projenin E5 ve TEM otoyollarına yakın bir lokasyonda olduğunu, konut fiyatlarının da 244 bin TL'den başladığım belirten Aydın, ön satışta projenin yüzde 20'sinin satıldığını söyledi.

Hürriyet Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181