Gül Şirketler Grubu'ndan 2017'de 10 milyar TL'lik yatırım!
Son olarakTempoint ve Avangart İstanbul projelerinin ön satışına Gül Şirketler Grubu'nun, 2016 yılı sonunda start verdiği yatırımlarla beraber 2017 yılı sonuna kadar toplam 10 milyar TL değerinde yatırımı hayat geçirmeyi planladığını açıklandı. 8 yeni projeye start vermeye hazırlanan şirket, bu yıl 12 projeyi aynı anda devam ettirecek. Gül Proje Yönetim Kurulu Başkanı Metin Gül, 2016'da her türlü olumsuz havaya rağmen yatırımlarına ara vermeden devam ettiklerini belirterek 2017'de aynı zihniyetle çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

8 yeni proje yolda
2016 yılında bir yandan Güneşli Gül Proje Express, Beylikdüzü Vira İstanbul, Zeytihburnu Yedi Mavi projelerine başlarken, bir yandan da Gaziosmanpaşa TEM Point ve Seyrantepe Avangart İstanbul için düğmeye bastıklarını anlatan Mehmet Gül, "Şimdi de TEM Point ve Avangart İstanbul projelerine start vererek, inşaat çalışmalarını başlatıyoruz" dedi. Gül Şirketler Grubu'nun 8 yeni projeyi daha hayata geçireceğini açıklayan Mehmet Gül, "Projeler bittiğinde toplam yatırım değeri 10 milyar TL'yi bulacak. 12 projeyi aynı anda yürütüyor olacağız. Beylikdüzü, Büyükçekmece, Bahçeşehir; Seyrantepe, Gaziosmanpaşa ve Bayrampaşa bölgelerinde konumlandırdığımız bu yatırımlar konut, villa, ticari alan ve alışveriş merkezi şeklinde olacak" açıklamasında bulundu. Gül Şirketler Grubu'nun en önemli işinin yeni araziler alarak proje geliştirmek olduğunu kaydeden Mehmet Gül "İstanbul merkezinde çok fazla yer kalmadı, ancak biz prim yapacak potansiyeli yüksek ve şehir merkezinden uzakta olmayan arazilerle ilgileniyoruz. Açıkladığımız yeni yatırımlar dışında yeni araziler satın alıp yeni projeler geliştirmeye de bir yandan devam ediyoruz" dedi.

İki projede ön talep topluyor
Gül Proje Yönetim Kurulu Üyesi Sönmez Aydın ise TEM Point ve Avangart İstanbul'un çok değerli projeler olduğuna dikkat çekerek "Gaziosmanpaşa'da TEM üzerinde inşa ettiğimiz TEM Point'te ön talep toplanmaya başlandı. Projede yer alan ilk 50 daire peşin alımlarda metrekaresi 3 bin 800 TL'den başlayan fiyatlarla görülmemiş bir fırsatla satışa sunuldu. 75 bin metrekarelik alan üzerinde yükselen proje, 468 konut, 276 rezidans, otel ve alışveriş merkezi olmak üzere karma bir proje olarak yükseliyor" diye konuştu. Avangart İstanbul'un ise Emlak Konut GYO güvencesiyle İstanbul Avrupa Yakası'nın değerli bölgelerinden Seyrantepe'de TT Arena Stadı'nın yanında inşa edileceğini kaydeden Aydın, şöyle devam etti: "Avangart İstanbul da lansman öncesi avantajlı fiyatlarla satışa başladı. Bulunduğu lokasyona rağmen fırsat fiyatlarıyla sunulan Avangart İstanbul'da peşin alımlarda metrekare fiyatları 7 bin 142 TL'den daireler 354 bin 450 TL'den satışa sunuluyor. Ulaşım ağlarının kesişim noktasında yer alan projemizde daire teslimlerinin 30 ay sonra gerçekleşmesini planlıyoruz. Öte yandan Gül Şirketler Grubu olarak bu yılın sonunda ise toplam 4 milyar TL ciro hedefliyoruz." 

İndergi Dergisi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181