Hasanoğlu İnşaat Kanal İstanbul lokasyonunda projelerini hayata geçiriyor!
Hasanoğlu inşaat, 2018 yılında da yeni projeleri ile yatırım atağına kalktı. Kanal istanbul güzergahında 86 bin metrekare arsa stoku bulunan şirket, bu Kanal istanbul lokasyonunda markalı konut projeleri hayata geçiriyor, istanbul'daki yatırımların kuzeye doğru kaydığı günümüzde, yatırımcısına yüksek kar vaat eden Ispartakule lokasyonunda konumlanan Banu Evleri Ispartakule markasıyla bölgede adından sıkça söz ettiren Hasanoğlu inşaat'ın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Hasanoğlu, "Şirketimiz, 2010 yılından bu yana Kanal istanbul güzergahındaki önemli noktalardan bir tanesi olan Ispartakule ve çevresine yatırım yapıyor. Bu yatırımlarımız ağırlıklı olarak arazı ve arsa yatırımı ile konut ve ticari alanların olduğu projelerden oluşuyor. Kanal İstanbul Projesi'nin hayata geçirilmesinin kesinleşmesi ile yatırımlarımızı artırarak devam ettirme kararı aldık" dedi.

"Bölge yabancı yatırımcının yakın markajında"
Yabancı yatırımcının bölgeye ilgisinin yoğun olduğunu belirten Hasanoğlu, "Kanal istanbul projesinin 2011 yılında kamuoyuna duyurusunun yapılmasının ardından muhtemel güzergahın Karadeniz ile Marmara'yı en kısa mesafeden birleştiren Durusu-Sazıdere-Küçükçekmece Gölü koridoru olması nedeniyle, bölgeye uzun zamandır yatırımcıların ilgisi yoğundu. Ancak son zamanlarda yatırımlarda yavaşlama söz konusuydu. Projenin kesin güzergahının açıklanması ile birlikte yerli ve yabancı yatırımcı yatırımcıların bölgeye ilgisi tekrar artamaya başladı" diye konuştu.

"Gelişmekte olan bölgelere yatırım yapın"
Gelişmekte olan bölgelerde gayrimenkul yatırımı yapılmasını doğru bulduğunu ifade eden Hasanoğlu, şunları söyledi: "Özellikle ulaşım imkanlarının ve sosyal donatı imkanlarının inşa edilmekte olduğu bölgelerde erken yatırım yapanların, yatırımlarından memnun kaldıklarını rahatlıkla gözlemlemek mümkün. Bu nedenle, gelişme sürecini tamamlamış bölgeler yerine gelişmekte olan bölgelere yatırım yapılmasını tavsiye ediyoruz." 

Dünya İnşaat Dergisi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181