Hazır ofis kiralamak yüzde 40 kar sağlıyor!
3.500 lokasyon, 1.100 şehir, 120’den fazla ülkede ofis alanı, sanal ofis, ortak çalışma alanı, toplantı odası, Business World ve Business Lounge hizmetleri veren Regus’a göre esnek çalışma, küresel ekonomiye 2030’a dek 10 trilyon dolar katkı sağlayacak. Esnek çalışmanın daha da yaygınlaşacağını belirten Regus Ülke Müdürü Murat Özgönül, hazır ofis kiralamanın yılda 45.000 TL’ye kadar avantaj sağladığını söylüyor.

Hazır ofiste dünya lideri olan Regus, dünyanın çeşitli lokasyonlarında yer alan tüm ortak ofislerinde çalışabilme imkanı sunan “ortak çalışma alanları” sayesinde geniş bir seçme özgürlüğü sağlarken, dünya çapındaki seçkin lokasyonlardan birinde iş adresine sahip olmak isteyenler için de “sanal ofis hizmeti” ile hayatı kolaylaştırıyor.

Hazır ofis kiralayanlar yüzde 40 kar ediyor
Regus Ülke Müdürü Murat Özgönül, Regus’u tercih eden şirketlerin yüzde 70’inin KOBİ’lerden oluştuğuna ve e-satış, ticaret, yazılım ağırlıklı şirketlerden yoğun talep gördüklerini vurguluyor. Özgönül, “İstanbul’un iş merkezlerinde 50 kişilik geleneksel bir ofis kiralamanın masrafı tüm giderler dahil yıllık olarak ortalama 95.000 TL civarında seyrediyor, Regus’ta ise bu rakam ortalama 50.000 TL’ye kadar düşüyor, ofislerimizi sadece TL ile kiralıyoruz, sunduğumuz fiyat avantajı ile şirketlere yüzde 40’a varan ekonomik bir çözüm sunmuş oluyoruz” diyor.

Esnek çalışma 3,53 milyar saat kazandıracak
Murat Özgönül, hazır ofis kullanımının gün geçtikçe arttığına dikkat çekiyor, KOBİ’lerden büyük ölçekli şirketlere kadar her sektörden şirketin hazır ofis seçeneğine yöneldiğinin altını çizen Özgönül, “Esnek çalışmanın yaygınlaşması, 2030'a dek insanlara ev ve iş arasındaki yolculuklarda harcadıkları 3,53 milyar saatlik süreyi geri kazandırarak bireyler için de fayda sağlayacak” diyor.

Yabancı müşterilerin ofis taleplerinde ciddi artış gözlemlediklerini söyleyen Murat Özgönül, “Regus Türkiye olarak yılda yaklaşık 800’ü sanal ofis, 1.200’ü ofis müşterisi olmak üzere toplam 2.000 müşteriye hizmet veriyoruz. Almanya, Amerika, İran, Çin ve İngiltere’den talepler almaktayız. Talepler, İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa gibi illerde yoğunlaşmakta” dedi.

Esnek ve hızlı çözümlerle iş yapış süreçleri de hızlanıyor
Türkiye’de hazır ofis hizmeti veren 40’dan fazla firma bulunduğunu söyleyen Murat Özgönül, hazır ofislerin hizmet verdikleri toplam alanın 2018 yılı itibari ile toplamda 157 bin 491 metrekareye ulaştığını belirtiyor.

Türkiye’de 26 Regus merkezinde hizmet etmeye devam ettiklerini vurgulayan Özgönül, “En önemli özelliğimiz esnek ve hızlı çözümler sunmak. Tüm teknik altyapı ve inşaat desteğini sağlıyoruz ayrıca ilk yatırım maliyeti de sıfıra inmiş oluyor. Regus müşterileri, geleneksel kiralama yöntemlerinden daha düşük bir toplam maliyete premium veya A plus ofis alanından faydalanıyor, çalışma alanını gerektiği şekilde genişletip azaltabiliyor” diyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181