İBB'den 3 ilçede 6 arsa satışı!
İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından açık teklif usulü Kağıthane, Kartal ve Tuzla ilçelerinde 24 Mayıs 2017 tarihi saat 13:00'da ihale ile arsa satışı yapılacak.

İşte ihalesi yapılacak arsaların detayları;

146 metrekare yüzölçümüne sahip olan Kağıthane Merkez Çeliktepe arsasının ihalesi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen Salonu Saraçhane/İstanbul da yapılacak. Kağıthane Merkez arsası 394 bin 200 TL muhammen bedele sahip.

İstanbul Kağıthane Merkez arsası ihale ilanı için tıklayınız.

183 metrekare yüzölçümüne sahip olan Kağıthane Merkez Seyrantepe-Sanayi arsasının ihalesi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen Salonu Saraçhane/İstanbul da yapılacak. Kağıthane Merkez arsası 494 bin 100 TL muhammen bedele sahip.

İstanbul Kağıthane Merkez arsası ihale ilanı için tıklayınız.

207 metrekare yüzölçümüne sahip olan Kağıthane Merkez Sanayi-Keçi Derisi arsasının ihalesi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen Salonu Saraçhane/İstanbul da yapılacak. Kağıthane Merkez arsası 358 bin 800 TL muhammen bedele sahip.

İstanbul Kağıthane Merkez arsası ihale ilanı için tıklayınız.

332,75 metrekare yüzölçümüne sahip olan Tuzla Aydınlı arsasının ihalesi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen Salonu Saraçhane/İstanbul da yapılacak. Tuzla Aydınlı arsası 465 bin 850 TL muhammen bedele sahip.

İstanbul Tuzla Aydınlı arsası ihale ilanı için tıklayınız.

398,57 metrekare yüzölçümüne sahip olan Kartal Yakacık Balcı Deresi arsasının ihalesi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen Salonu Saraçhane/İstanbul da yapılacak. Kartal Yakacık arsası 757 bin 283 TL muhammen bedele sahip.

İstanbul Kartal Yakacık arsası ihale ilanı için tıklayınız.

433,59 metrekare yüzölçümüne sahip olan Tuzla Aydınlı arsasının ihalesi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen Salonu Saraçhane/İstanbul da yapılacak. Tuzla Aydınlı arsası 607 bin 26 TL muhammen bedele sahip.

İstanbul Tuzla Aydınlı arsası ihale ilanı için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181