İller Bankası'ndan Elazığ ve Trabzon'da taşınmaz ihalesi!
İller Bankası A.Ş. tarafından Elazığ ve Trabzon'da bulunan taşınmazlar açık artırma yöntemi ile ihaleye çıkıyor.

İller Bankası taşınmaz ihalesi ne zaman?
Elazığ ili Merkez ilçesi Sürsürü Mahallesindeki 1046 Ada 11 Parselin ihalesi 24 Nisan 2018 tarihinde saat 10:00'da, Trabzon ili Beşikdüzü ilçesi Adacık Mahallesindeki Parsellerin ihalesi 20 Nisan 2018 tarihinde saat 10:00'da yapılacak. İller Bankası ihaleleri, İller Bankası A.Ş. Elazığ Bölge Müdürlüğü Cumhuriyet Mah. 160 Sok. No:48 Merkez Elazığ adresinde ve İller Bankası A.Ş. Trabzon Bölge Müdürlüğü Sahil Caddesi No:27 Yalıncak Mevkii Trabzon adresinde gerçekleştirilecek.

14 bin 43 metrekare arsa alanına sahip olan Elazığ ve 27 bin 172 metrekare arsa alanına sahip olan İller Bankası taşınmaz ihalesi Anonim Şirketi Satış, Kiraya Verme, Kat Karşılığı ve Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı ihale Yönetmeliğime uygun olarak ve bu yönetmelikte yer alan açık artırma satış yöntemi ile yapılacak.

İller Bankası taşınmaz ihalesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizde takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181