İnallar 3 yılda yüzde 100 büyüme hedefliyor!
Bünyesindeki beş ayrı markanın satış ve servis hizmetlerini sağlayarak, otomotiv ve filo kiralama departmanı ile araç kiralama sektörlerinde faaliyet gösteren İnallar, Balat'ta inşa ettiği İnallar Hayat projesi ile inşaat sektörüne de girdi. 

Citroen, Honda, Hyundai, Kia ve Mazda markalarının satış ve servis hizmetlerini sunan inallar, bu yıl kurulan filo kiralama departmanı ile araç kiralama sektöründe de yerini aldı. Halihazırda ayda 2 bin 500 civarında araca servis hizmeti veren firma, son altı yılda yüzde 200 büyüdü. İnallar, önümüzdeki üç yıllık süreçte de yüzde 100 büyüme hedefliyor. Şirket, yıl sonu cirosunda ise geçen yıla göre yüzde 35 ila 40 aralığında artış öngörüyor.

İnallar, öte yandan inallar Gayrimenkul Yatırım'ı kurarak, inşaat sektörüne de hızlı bir giriş yaptı. 2014 sonu itibari ile İnallar Gayrimenkul Yatırım'ın ilk konut projesini Bursa'nın gözde semtlerinden Balat'ta İnallar Hayat adıyla 20 bin metrekare alanda, 12 blok ve 156 dairelik bir proje ile inşa etti. 2015 Ocak ayında satışına başlanan inallar Hayat projesinde bulunan konutların yaklaşık yüzde 80'i satılmış durumda. Projede, 3+1 ve 4+1 daireler 650 bin TL ile 700 bin TL fiyat bandında iken, bahçe ve çatı katlarında konumlanan dubleks daireleri ise 900 bin TL ile 1 milyon TL aralığında satışa sunuluyor.

İnallar Hayat özellikle günümüzün çalışan, çocuk sahibi ailelerinin ihtiyaçları dikkate alınarak, projelendirildi. 10 bin metrekareden oluşan park alanının yanı sıra 500 metrelik tartan yürüyüş pisti, kafe alanı, çocuk oyun odaları, fitness, pilates-yoga stüdyoları, kapalı basketbol ve futbol sahaları, squash alanının da bulunduğu bin 200 metrekarelik sosyal tesis de site sakinlerinin kullanımına sunuluyor. Site sakinlerinin konfor ve güvenliği titizlikle düşünülen projede; bağımsız bir giriş lobisinin yanı sıra her aile için iki araçlık yer ve depo alanlarının bulunduğu kapalı otoparktan katlara asansörle direkt ulaşım sağlanabilmesi, katlarda bulunan çöp odalarına 24 saat çöp atılabilmesi gibi imkanlar da dikkate alındı.

Konut sektöründeki faaliyetlerine yine Balat'ta 22 dönüm üzerine projelendirilecek 180 dairelik, aynı sosyal imkanları sunacak olan bir site ile devam edecek olan İnallar, yeni projenin lansmanını 2017'nin ilk çeyreğinde gerçekleştirecek, inallar'ın şu an devam eden diğer projesi ise Mudanya Yolu üzerinde İnallar Cadde adı ile yaklaşık 11 bin metrekarelik inşaat alanına sahip bir iş merkezi. 25 civarında ofisin yer alacağı İnallar Cadde'nin en alt katında İnallar'ın kendi otomotiv markalarının sergileneceği bir showroom ve servis alanı da bulunacak. Bu yıl Bademli'de yaklaşık 20 dönümlük arazi yatırımına giden İnallar, gelecek yıl bu arazide yine içerisinde bir sosyal tesis de barındıracak olan iddialı bir konut projesini daha hayata geçirmeyi planlıyor.

Dünya Ek Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181