İNDER üyeleri 'Yaratıcı iş Görüşmeleri Toplantısı'nda buluştu!
İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) üyesi 20 inşaat firması ile Türkiye'nin önde gelen 20 inşaat malzeme üreticisi, 'Yaratıcı iş Görüşmeleri Toplantısı'nda bir ara geldi. Toplantıda yaklaşık 300 milyon TL'lik ikili görüşmeler yapıldı. İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım, sektöre katkı sağlamak amacıyla düzenlenen toplantının yıl sonuna doğru tekrar yapılacağını söyledi. Sektörde son 2 yıl üst üste yaşanan satış rekorlarının müteahhitler üzerine büyük sorumluluk getirdiğini ifade eden İNDER Başkan Vekili Engin Keçeli ise, "Bu satışların devamı için sahip olduğumuz tüm avantajları ortaya çıkarmaya çalışıyoruz.

'KALİTE ARTACAK'
Bu kapsamda Türkiye'nin önde gelen inşaat firmalarının üst düzey yetkilileri maliyetleri daha da düşürmek ve malzeme kalitesini artırmaya çalışıyor. Bunun için toplantıya davet ettiğimiz tedarikçi firmalarla uzun vadeli ve yüksek hacimli iş görüşmeleri yaptılar. Bu görüşmelerden hem üretici firma, hem tedarikçi firma avantajlı çıktı. Ancak en avantajlı kesim konut alıcıları olacak" dedi.

Posta Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181