'İnşaat sektörü güçlü ve istikrarlı gelişiyor'!
Geçmişteki müteahhit algısının ve mahallelerdeki apartman olgusunun geliştiğini söyleyen Artaş İnşaat ve Avrupa Konutları Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, kurumsal firmalar bünyesinde hayata geçirilen nitelikli konut projelerinin öne çıktığını belirtti. Çetinsaya, "İnşaat sektörünün son 30 yıllık dönemine baktığımızda; bilhassa bunun son 10 yılında büyük atılımlar gerçekleştirildiğini görürüz. Bugün ülkemizde inşaat sektörü bir kalite çizgisini yakalamış durumda. Geçmişte 15-20 dairelik apartmanlar inşa eden müteahhitler bugün, binlerce konutun yer aldığı milyar dolarlık projelere imzasını atıyor" dedi. Türk müteahhitlerin dünyanın birçok noktasında büyük işlere imza attığını belirten Çetinsaya, "Bugün, Türk inşaat sektörü öyle bir noktaya geldi ki; uluslararası alandaki dev kamu projelerinin yükleniciliğinde önde gidiyor. Bu durum başta vatandaş ve sektörün bir temsilcisi olarak bizi onurlandırıyor. İnşaat sektörünün bu denli güçlü ve istikrarlı gelişen yapısı ülke ekonomisinin de lokomotif sektörü konumuna gelmesini sağladı" şeklinde konuştu.

YENİ TÜRKİYE'NİN EN GÜÇLÜSÜ
İnşaatçılar olarak, standartları daima yukarıya çekerek lider ve örnek model olma görevini üstlendiklerini belirten Çetinsaya, "Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünün önemli kurumsal aktörü olan bizler, yılların getirdiği kurum kültürü ve yönetim anlayışımızın gereği ülkemize katkı sağlamaya, bu sahada lokomotif olmaya devam ediyoruz, devam edeceğiz" diye konuştu. Sektörün gelecekte 'Yeni Türkiye'nin en büyük ve güçlü sektörü olarak konumlanacağını ifade eden Çetinsaya, "Kentsel dönüşüm Türkiye için ve bizler için kaçınılmaz ve son derece önemli bir konudur. Bizler de bu anlamda üzerimize düşecek her görevi yerine getirmeye hazırız" dedi.

Sabah Ek Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181