'İnşaat sektöründe sabit kur sabit fiyat politikası işlemeli'!
Tona Yapı ve Safe İnşaat Ortaklığı İcra Kurulu Başkanı İlhan Erdal, döviz fiyatlarında yaşanan artış sonrası değerlendirmelerde bulundu. İnşaat sektörünün Türkiye ekonomisi için büyük güç olduğunu ifade eden Erdal “Bütün yatırımcıları sabit kur sabit fiyat politikasını benimsemeye davet ediyorum” dedi.

Sabit kur sabit fiyat politikasının Türkiye ekonomisine geri dönüşlerinin pozitif yönde olacağını kaydeden İlhan Erdal şu açıklamalarda bulundu: “İçinde bulunduğumuz süreç, Türkiye ekonomisi için iyi değerlendirilmelidir. Biz yatırımcılar üzerimize düşen görevi yerine getirerek elimizi taşın altına koymalıyız. Sabit kur sabit fiyat politikasını benimseyerek çarkların hızlanmasını sağlamalıyız. Hayata geçirmiş olduğumuz ya da geçireceğimiz projelerde fiyat artışına gitmeyerek vatandaşlarımıza yatırım için uygun zemini hazırlamalıyız. Tona Yapı ve Safe İnşaat Ortaklığı olarak biz de noktadan hareketle hayata geçirdiğimiz DURU Beytepe projemizde fiyat politikamızda artışa gitmeyeceğiz.”

15 Eylül fırsatını kaçırmayın
Hazırladıkları ve hayata geçirdikleri kampanyalar ile inşaat sektörüne hareket ve canlılık getirmeyi amaçladıklarını belirten İlhan Erdal “DURU Beytepe projemizde hayata geçirdiğimiz peşin alımlarda yüzde 20 indirim kampanyamıza hız kesmeden devam ediyoruz. Bunun yanı sıra sunmuş olduğumuz 50 ay vade ve 120 aya yaymış olduğumuz 0,98 faiz oranı ile kaliteli, konforlu, doğanın içinde bir yaşama adım atıyorsunuz. Kampanyalarımız 15 Eylül’e kadar devam edecek” dedi.

DURU yaşam için
DURU Beytepe TED Koleji, Ufuk Üniversitesi, Atılım Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi, Bilkent Üniversitesi, ODTÜ gibi okullara olan yakınlığı ile ön plana çıkan Beytepe’de yer alıyor.

Aynı zamanda da LÖSEV Lösante Hastanesi, Atatürk Hastanesi ve yeni yapılan Bilkent Şehir Hastanesi gibi sağlık kuruluşlarına da eşit mesafede bulunuyor. DURU Beytepe’nin aynı zamanda Panora ve Gordion AVM’ye de eşit mesafede olduğunu anlatan İlhan Erdal “Beytepe yeşil alanlarıyla doğanın kalbinde yer alırken aynı zamanda da şehrin merkezinden ayrılmıyor. Toplamda 47.276 m2’lik arazi üzerine kurulan ve 484 daireden oluşan proje, bünyesinde barındırdığı çocuk oyun alanları, sosyal yaşam alanları ve sağlıklı yaşam alanları ile fark yaratıyor. 2+1’den 5+1’e kadar olan konut seçenekleri ile modern yaşamın yansımalarının detaylandırıldığı proje, aynı zamanda doğanın huzur veren yapısı ile birlikte vatandaşların ilgisine sunuluyor” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181