İnşaat'tan konut alanlar en az %50 kazanıyor!
İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere büyük şehirlerde markalı konut projeleri üreten gayrimenkul şirketleri satışa ticari ünitelerle hem yatırımcılarına kazandırıyor hem de projenin bulunduğu lokasyonun değer artışına vesile oluyor. Birçok projede konut sayısının en az yüzde 10 -15' i kadar üretilen ticari ünitelerden ön talep toplama ve lansman döneminde satın alma yapanlar, proje bittiğinde en az yüzde 50 oranında kârlı çıkıyor. Öte yandan baharla birlikte başlatılan cezbedici kampanyalar da ilgi görüyor. Konut ve ticari alanlara yönelik lansmanlar da ard arda kamuoyu ile paylaşılıyor.

KAZANÇ EN AZ YARI YARIYA
Ön talep toplama yöntemiyle müşteri çeken firmalar hem saüş stratejilerinde hem de inşaat süresince kazanca vurgu yapıyor. Bu yolla konut ya da ticari alan satın alanlar en az yüzde 50 kazançlı çıkıyor. İşte gündemdeki ön talep toplayan projeler:

DUMANKAYA İNŞAAT FİKİRTEPE
Dumankaya İnşaat'ın Fikirtepedeki kentsel dönüşüm kapsamında inşa edeceği bin konutluk iki etaplı projesinde ön talep süreci devam ediyor. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanvekili Barış Dumankaya, kısa süre sonra 400 konutluk ilk etabın saüş sürecinin başlayacağını dile getirdi

MESA&NUROL -YEŞİLYAKA
Bugüne kadar geliştirdiği projelerde müşteri memnuniyetini ön planda tutan Mesa Mesken, Bahçeşehir'den sonra Halkalıdaki Tema İstanbul'da gösterdiği başarısını bu defa Nurol Grubuyla birlikte İstanbul Büyükçekmece'ye taşıyor. 'Nefes alacağınız yer' sloganıyla villa konseptli projelendirilen Yeşil Yakanın ilk etabında 56 villa yer alacak Büyükçekmece Gölüne komşu konumdaki Karaağaç Mahallesinde yer alan projede ön talep süreci geçen ay başladı.

DKY İNŞAAT DÖNÜŞÜME ODAKLANDI
İbrahim Dumankaya Holding bünyesinde 3 yıldır kentsel dönüşüme odaklanan DKY İnşaat, geçen yıl DKY Kartalda gösterdiği saüş başarısını DKY Ada, DKY Merkez, DKY Sahil ,DKY Cadde - Çeliktepe ,DKY Cadde Suadiye 12 ,DKY Cadde Erenköy 86 ,DKY Cadde Göztepe 05 projeleri için de göstermek için ön talep sürecine hız verdi.

İNANLAR İNŞAAT-TERRACE ZEN
İstanbul'un farklı semtlerindeki 16 şantiyesiyie yeni bir rekora imza atan İnanlar İnşaat, daha önce proje geliştirdiği Zekeriyaköyde ZEN projesi için ön talep toplama sürecini başlattı. Projenin ilci yılda tamamlanması planlanıyor.

ALPER İNŞAAT & İTİBAR İNŞAAT - SELECTİVE BLUE
Kartal sahiline odaklanan şirketler arasında yer alan Alper İnşaat & İtibar inşaat, Adalar manzaralı Selective Blue projesi için kollan sıvadı. 1+lden 4+1'e farklı daire tiplerinin yer alacağı proje 23 katlı iki blok ve 206 daireden oluşuyor. Yüzde 80'ni yeşil alandan oluşacak Selective Blue ulaşım imkânlarıyla da yatırımcıları da cezbediyor.

EGE YAPI GROUP - KAĞITHANE, ÇEKMEKÖY VE YEDİKULE PROJELERİ
Son 5 yılda lanse ettiği Kartal ve Bağcılar merkezli projelerle gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk getiren Ege Yapı, yeni adreslerini Kağıthane, Çekmeköy ve Yedikule olarak belirledi. Eylül 2016da gerçekleştirilen Cityscape DUBAİ fuarında, söz konusu üç bölgedeki projeleri için başlattığı ön talep sürecinde sona yaklaşan şirket, Kağıthane ve Yedikulede karma, Çekmeköyde ise villa konseptli yapılar üretecek

DUMANKAYA İNŞAAT - ÇAYIROVA
İstanbul'un her iki yakasında 20 binin üzerinde proje üreten Dumankaya İnşaat, ilk kez 4 bin konutluk dev bir projeye imza atmaya hazırlanıyor. İzmit Körfez feçiş köprüsünün açılmasının ardından gündeme gelecek olan Gebze (Çayırova) projesi için şu ana kadar 6 binin üzerinde ön talep toplandı.

ANADOLU GRUBU - AND PASTEL
Farklı sektörlerde hizmet veren Anadolu Grubu yarım asırlık tecrübesi ile gayrimenkul sektörüne giriş yaptı. Grup, ilk adımda Anadolu Yakasında AND Pastel ile yeni nesil bir mahalle kuracak Kartal'daki eski fabrika arazileri üzerinde yükselen AND Pastel, Kartal'ın en büyük ölçekli projelerinden biri olacak 7 ayrı bloktan oluşan karma kullanımlı proje, deniz ve adalar manzarasının yanı sıra, yüzde 70 yeşil alanı ve şehrin merkezine yakınlığı ile öne çıkıyor.

TİMUR GAYRİMENKUL - NEF BODRUM
Bodrum Yalıkavak'ta hayat bulacak olan proje yaklaşık 500 konuttan oluşuyor. Üretimi lüks konsepte planlanan NEF Bodrum, denizle içice olan konumu ve NEF'İN İstanbul dışındaki ilk projesi olması yönüyle dikkat çekiyor. Özellikle istanbul'dan uzaklaşıp yaşam için Ege bölgesini tercih edeceklere yatırım fırsatı da sunan proje yılın ikinci yansında lanse edilecek.

ORTADOĞU GRUP PROJELERİ
Ortadoğu Grup, Zekeriyaköy ve Sancaktepeden sonra iki yeni projesi için Eyüp ile Kağıthane'ye odaklandı. Merkez konumundaki Eyüp'te, metro durağının hemen yanında, yüzde 73'lük açık ve yeşil alan,ın yanı sıra zengin sosyal donanların yer alacağı Yeni Nesil Projesi ile Kağıthaneiie, Belgrad Ormanı manzaralı Mod stanbul projeleri için geri sayım devam ediyor.

Yeni Akit Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181