İnvest İnşaat 'Vadi' serisi yapacak!
İstanbul Ayazağa kentsel dönüşümünde önemli adımlar atan İnvest İnşaat, bölgede hayata geçirdiği Vadikoru projesini satışa çıkardı. Tekstil sektöründe 'İstanbul İplik' markasıyla üretim yapan, inşaat sektöründe de İstanbul Ayazağa'daki Vadistanbul projesindeki ortaklığıyla adını duyuran İnvest İnşaat, Vadistanbul'a komşu olan 'Vadikoru' projesiyle bölgede 'seri' yapmaya hazırlanıyor. Bugüne kadar Vadistanbul, Express 24, Gölplus gibi projelerde ortaklık yaparak ilerleyen invest İnşaat, Vadikoru ile ilk kez kendi yatırımını hayata geçiriyor. Mimarlığını İki Design Kurucu Ortağı Murat Kader'in yaptığı projede 242 konut, 84 ofis ve 12 ticari ünitesi bulunuyor. Vadikoru'da, konutlar 8 bin lira, ofisler 3 bin dolar metrekare fiyatıyla satışa sunuldu, İnvest İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Uçar, bölgede arazi toplamayı sürdürdüklerini, 'Vadi' serisi yapacaklarını belirtti.

200 milyon TL yatırdı 
Bahattin Uçar, Vadikoru'yu 200 milyon liralık yatırım ile sanayi dönüşümü olarak geliştirdiklerini söyledi. Uçar, "10 yıllık süre içinde Ayazağa'da faaliyet göstermeye devam edeceğiz. Ortak girişimle bölgedeki ilk yatırımımız olan Vadistanbul projemizle Türkiye'nin en büyük sanayi dönüşümünü geliştirdik. Vadikoru ile de yatırımlarımıza yeni bir halka ekliyoruz. Bölgede 3 yıldır arazi alıyoruz. 38 bin metrekarelik 3 ayrı adada arazimiz var" diye konuştu.

Sırada Veliefendi var
Uçar, Ayazağa dışında Zeytinburnu ve Başakşehir'de de yatırımlarının bulunduğunu kaydederek, "Zeytinburnu Veliefendi'de bir kentsel dönüşüm projesi yapacağız. Projede 650 konut olacak. Başakşehir'de Başakport adıyla da bir proje hazırlığmdayız" dedi. Uçar ayrıca, Ayazağa bölgesinde ve çevresinde 13 üniversitede 110 bin öğrencinin eğitim gördüğünü belirterek, gündemlerinde bir yurt projesinin de olduğunu belirtti. Uçar, Artaş ve Evyap ile ofis bloklarından birini yurda dönüştürmek gibi bir düşüncelerinin olduğunu ifade etti.

Milliyet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181