İstanbul, Ankara ve İzmir'de kiralar düşüşte!
İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük şehirlerde ardı ardına teslim edilmeye başlanan yeni konutlar için yatırımcı mülk sahipleri, aidat ödememek ve hemen gelir elde etmek amacıyla düşük fiyattan da olsa kiralama yoluna gidiyor. Bu da daha iyi bir konutta ve güvenli bir sitede oturmak isteyen kiracı adayları için fırsat olarak görülüyor. Piyasada konut arzının artmasından dolayı geçen yılki kira gelirlerinin üzerine fazla çıkamayan daire sahipleri, kiracılarını kaçırmamak için enflasyon oranının üzerinde zam yapma alışkanlığından vazgeçmeye başladı 

FİYATLAR 200 LİRA DÜŞTÜ 
İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizameddin Aşa, konuyla ilgili yaptığı açıklamada kira fiyatlarının İstanbul genelinde yüzde 25 gerilediğini belirterek, “Daha önce bin 200 lira olan evler, şu anda bin liraya kiralanabilirken, bin 100 lira olanlar 900 liraya indi. Zaten düşük fiyatlı olan kiralarda da yüzde 5-10 indirim oldu” dedi. 



Yunus Çağlar / Güneş

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181