İstanbul'un yatırımlık bölgeleri hangileri?
Ev alarak yatırım yapmak isteyenlerin sayısı hayli fazla. Kimi bölgeler yatırımcısına yüksek kazançların kapısını aralayabiliyor. Ev arayışında olanlara ışık tutması için sektörün önde gelen isimlerine prim yaptıracak yeni bölgeleri sorduk.

KUZU GRUP YÖNETİM KURULU ÜYESİ ÖZEN KUZU: 5 BÖLGEYE DİKKAT!
"İstanbul'un merkezinde arsalar ateş pahası. Bu nedenle ev yapmak için şehrin alternatif merkezlerine yöneldik. Buralar sürekli gelişiyor ve cazibe merkezi olmaya başladı. Bu kapsamda Ataköy, Yeşilköy, Zeytinbumu, Ataşehir ve Kağıthane'yi önemsiyoruz. Ulaşım ve altyapı çalışmaları arttığı için insanlar buralardan ev alıyor. Her geçen gün değerlenen bu bölgelerden ev almak akıllıca bir yatırım."

SİNPAŞ YAPI YÖNETİM KURULU ÜYESİ MAHMUT SEFA ÇELİK: ÇAKMAK BÜYÜK ÇIKIŞ YAPACAK
"Son yıllarda İstanbul'un değerlenen bölgelerinin başında Sancaktepe ve Sultanbeyli geliyor. Sancaktepe'de ulaşım, 3. Köprü ve metroyla rahatlayacak. Üçe, Kuzey Marmara Otoyolu'nun Anadolu Yakası'ndaki iki çıkış noktası arasında. Ulaşım Sancaktepe'deki arsa ve metrekare fiyatlarını artırıyor. Sultanbeyli ise, 3. Köprü'nün Alemdağ ve Mevlana mahallesinde yer alan çıkışlarına sahip. Ataşehir ile Ümraniye'nin kesiştiği noktada bulunan Çakmak Mahallesi'de büyük çıkış yapacak. Nedeni, İstanbul Finans Merkezi'yle dünya çapında bir finans merkezine dönüşecek olması."

ÖZAK GYO GENEL MÜDÜRÜ FATİH KERESTECİ: İSTANBUL'UN YENİ BOĞA ZEYTİNBURNU 
"Son dönemde İstanbul'un çehresi değişen ve değerlenen ilçesi Zeytinburnu oldu. Bölge, yeni konut, marina, otel, alışveriş merkezi, hastane ve altyapı projeleriyle sürekli gelişiyor. Zeytinburnu'nu İstanbul'un yeni Boğaz'ı olarak tanımlıyoruz. Bir bölgenin değerleneceğini ulaşım yatırımlarının yoğunlaşması gösterir. Zeytinburnu'nda da Marmaray durağı, Avrasya Tüneli, yeni sahil yolu ulaşımda kolaylık sağlayacak."

Şebnem Ber / Posta Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181