İşte bahar aylarında vitrine çıkan konut projeleri...
Gayrimenkul sektörü 2016 yılının bahar sezonunda adeta şov yaptı. Mart, Nisan, Mayıs aylarında ekonominin lokomotifi olan sektörde yeni projeler birbiri ardında tanıtıldı. 

Yeni satışa çıkan projelerin bazıları kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilirken Emlak Konut GYO ortaklı yatırımlar da öne çıktı. Öte yandan İstanbul dışındaki bazı şehirlerde yeni yatırımlar görücüye çıkmış oldu. İşte vitrine çıkan projelerden bazıları:

Queen Central Park
Sinpaş GYO'nun İstanbul Bomonti'de hayata geçirdiği Queen Central Park projesi 1 milyar 250 milyon liralık yatırım büyüklüğüne sahip. Konumu ve tasarımıyla öne çıkan proje, lüks hizmetleriyle de ev sahiplerine konforlu bir yaşam sunacak. 2018 yılının Eylül ayında tamamlanacak olan projede 1080 konut bulunmakta.

Tual Adalar
Dağ Mühendislik'in Emlak Konut GYO arsası üzerinde inşa ettiği Tual Adalar projesi Aralık 2017'de kapılarını açacak. 471 konutluk projenin yüzde 55 oranında prim yapması bekleniyor. 450 milyon liralık yatırım büyüklüğü bulunan projede her daireye 4 ile 12 metrekare arasında değişen depo alanı veriliyor.

Central Park Ağaoğlu
350 milyon dolarlık yatırım ve 1.2milyardolarlikhasilat büyüklüğüne sahip Ağaoğlu Central Park projesi konumuyla öne çıkıyor. Şehir Parkı'nın hemen karşısında inşa edilmekte olan proje Mart 2018'de teslim edilecek. Kentin merkezinde yaplan projede metrekare fiyatı biraz yüksek kalıyor.

Karat 34
Doğa Şehircilik ile Başyapı ortaklığında, Basm Ekspres Yolu üzerinde, Atatürk Havalimanı'nın tam karşısmda inşa edilmekte olan Karat 34, Emlak Konut GYO arsasmda yükseliyor. 440 milyon lira yaünm bedeline sahip proje mevcut konumuyla yaünmcılann gözdesi konumunda. Projede teslimler Temmuz 2017'de başlayacak.

AND Pastel
Kartal'da AND Gayrimenkul tarafından inşa edilmekte olan AND Pastel, 800 milyon liralık yatırım büyüklüğüyle dikkat çekiyor. 45 bin metrekare alana kurulmakta olan ve içerisinde 1200 daire bulunan projede teslimler Haziran 2018 tarihinde başlayacak. Yüzde 1 KDV avantajına sahip olan AND Pastel'de ev almak isteyenlere cazip fırsatlar sunulmakta.

Ege Vadisi
Sinpaş GYO'nun 600 milyon lira büyüklüğe sahip Ankara'daki "Ege" konseptli projesi Ege Vadisi, Ekim 2018'de tamamlanacak. 887 dairelik proje kapsamında Ege konseptli konutlar bulunacak. 26 bin 900 metrekare alana kumlan Ege Vadisinde 6 blok bulunmakta.

Bizimtepe Aydos
Mayıs 2018'de tamamlanacak olan ve 600 milyon liralık yatırım büyüklüğüyle dikkat çeken Bizimtepe Aydos, Halk GYo ve Vakıf GYO imzası taşıyor. Banka kredisi kullanımına uygun olan projede konutlar 124 metrekare ile 191 metrekare arasında değişiyor. Bizimtepe Aydos, 17 blokta 1037 konuttan meydana geliyor.

Çeşme Jardin
Pana Yapı tarafından hayata geçirilen Jardin Eden Çeşme projesi, 120 villa, 41 Rezidans ve 3 adet ortak tesisten meydana geliyor. 124.000m2 arsa alanına sahip projenin kapalı inşaat alanı ise 35.000 metrekareden meydana geliyor. Projede 3+1, 4+1 ve 6+1 daire seçenekleri bulunuyor.

5+2 380 metrekare villalar 

Yeşilyaka
Mesa Mesken ve Nurol GYO ortaklığında Büyükçekmece'de yaşama geçirilen Yeşilyaka 320 bin metrekare alan üzerine yayılan 3 etaptan oluşuyor. 1 dönüm arsa alanına sahip olan villalar 370 metrekare ve 380 metrekare büyüklüklerde 5 oda 2 salon şeklinde dizayn edildi. Yeşil Yaka Mesa Nurol fiyatlan 2 milyon 510 bin TL ile 3 milyon TL arasında değişiyor.

Yeni Birlik Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181