İşte Bayram kampanyası olan konut projeleri!
Atiye Residence
Atiye Residence bayram kampanyasında yüzde 1 peşinat imkanını konut alıcılarına sunuyor. Kampanya 15 Temmuz tarihine kadar devam edecek. Atiye Residence projesinde fitness salonu, çocuk oyun alanı, toplantı salonu ve açık alanda büyük bir basketbol sahası yer alıyor. 

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Göl Panorama Evleri

Göl Panorama evleri bayram kampanyasında yüzde 1 peşinat imkanı sunuyor. Göl Panorama Evleri projesinde açık-kapalı otopark, yüzme havuzu, süs havuzları, basketbol, voleybol, teniz kortu ve çocuk ve engelli arabası sirkülasyonu bulunuyor. 

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Muhteşem Yeni Yıl Konutları

Muhteşem Yeni Yıl Konutları bayram kampanyasında yüzde 25 peşinat imkanı sunuyor. Muhteşem Yeni Yıl Konutları'nda 360 derece manzara sunan seyir terası, bu seyir terasında yer alan kış bahçesi ve barbekü alanı da bulunuyor. 

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ons İncek Residence 

Ons İncek Residence bayram kampanyasında yüzde 10 peşinatla ve 2 bin 900 TL taksit imkanı sunuyor. ONS İncek Residence projesinde, alışveriş merkezi, fitness spa, rent a car hizmeti, sağlık yardımı, bakım hizmeti, rezervasyon imkanı, özel davet organizasyonları teknik destek hizmeti, çiçek bakımı, gün boyu kat servisi, 997 araç kapasiteli kapalı otopark ve 273 kapasiteli açık otopark bulunuyor. 

Detaylı bilgi için tıklayınız.

HEP İstanbul

HEP İstanbul'da ‘Oturunca Öde’ kampanyası yıl sonuna kadar devam ediyor. Projede ilk kredi taksitleri Mayıs 2017’de yapılıyor.Hep İstanbul projesinde otopark, çok amaçlı salonlar, cep sineması, kütüphane, yürüyüş parkuru, bisiklet yolları, peyzaj alanı, kuru temizleme, süpermarket, terzi, restoran, kafe, spor salonu, basketbol sahası, futbol sahası, tenis kortu, açık-kapalı yüzme havuzu, fitness center, plates salonu ve jimnastik salonu bulunuyor.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Emporia İstanbul

Emporia İstanbul projesinde 4 blokta 536 konut bulunuyor. Emporia İstanbul bayram kampanyasında yüzde 1 KDV imkanı sunuyor. 

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Resim İstanbul Nefes 

3 farklı ödeme seçeneğinin sunulduğu bayram kampanyasında dileyen sadece yüzde 2 peşinat ödeyerek 1 yıl boyunca taksit ödemeden, dileyen vade farksız 36 ay taksitle ya da peşinat ödemeden yüzde 10 indirimle konut alabiliyor. Resim İstanbul Nefes  28 blok 1394 daireden oluşuyor.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Areon Boğaziçi Evleri

Areon Boğaziçi Evleri bayram kampanyasında peşinatsız, ara ödemesiz ve 120 ay taksit imkanı ile 950 TL’den başlayan taksitler sunuluyor.
Areon Boğaziçi Evleri projesinde yetişkinler için iki açık ve bir kapalı, çocuklar için bir açık olmak üzere dört yüzme havuzu, spor salonu, yürüyüş ve koşu parkuru, açık aletli spor alanı, golf alanı, güneşlenme terası, vitamin bar, havuz barları, restoran,10 dönümlük koru, piknik alanı, sauna, buhar odası, Türk hamamı, lobi, çocuk parkı, oyun salonu, bilardo salonları, market ve otopark bulunuyor. 

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Bizim Evler 6

Bizim Evler 6 bayram kampanyası kapsamında yüzde 1 peşinat imkanı sunuyor. Bizim Evler 6 projesinde üç adet kapalı yüzme havuzu, fıtness salonları, sauna, Türk hamamı, koşu ve bisiklet parkurları, açık hava sineması, seyir terasları ve ilkokul bulunuyor. 

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181