İşte kampanyalı konut projeleri!
Konut projeleri çeşitli ödeme seçenekleri ve indirimler içeren güncel kampanyalarını sizlere sunuyorlar.

Aydos Country
SİNPAŞ GYO'nun Sancaktepe'de inşa ettiği projede 10 bin lira peşinat, 30 ay vade farksız ve 2 bin 70 liradan başlayan taksitlerle ev sahibi olmak mümkün.

DKY Kartal

DKY İnşaat'ın projesinde konut alıcıları yüzde 25'lik peşinatı teslim tarihinde, geri kalan kısmı banka kredisiyle 60 ay sıfır faizle ödüyor. Peşin alımlara ise 15 indirim var.

Soyak Konforia

SOYAK'ın Bahçeşehir'de hayata geçireceği 5 bin konutluk projenin ilk etabında yüzde 10 peşin indirimi ya da sıfır faizli Soyak finansmanı ile daire şahin olunabiliyor.

Park Mozaik

TEPE - MESA işbirliğiyle Ankara'da inşa edilen projeden ev almak isteyenler, peşinatı ve banka kredisi taksitlerini Ocak 2017'de ödeyebilecekler.

AND Pastel

AND Gayrimenkul imzasıyla Kartal'da yükselen ve yüzde 5 peşinat ile ev sahibi olunabilen projede, konutlar 48 ay vade farksız taksit imkanıyla da sunuluyor.

Kavuklar Bornova

KAVUKLAR Gayrimenkul Yatırım'ın izmir'de yapımına başladığı bin 178 konutluk projede, yüzde 25 peşinata 60 ay 0.69 faiz oranı fırsatı sunuluyor.

Onur Park Life 

ONUR Beton'un Esenyurt'ta hayata geçirdiği projede peşin ödemelerde yüzde 15 indirim yapılırken, yüzde 8 KDV oranı da firma tarafından karşılanıyor.

Hill Kartal
ALMALAR-İskurt-Nergo İş Ortaklığı tarafından hayata geçirilen projede vade farksız 60 ay vade veya peşin ödemede yüzde 20 indirimle ev alınabiliyor.

Balance Güneşli
BALANCE Gayrimenkul tarafından Basın Ekspres'te hayata geçirilen projede 371 bin liradan başlayan fiyatlarla yüzde 25 peşin, 16 ay sıfır faizli vade ile ofis sahibi olmak mümkün.


Sözcü Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181