İşte konut projelerinde dikkat çeken finansman kampanyaları!
Konut alımlarında kampanya atağına geçen sektör oyuncuları düzenledikleri kampanyalara ek olarak yeni finans modellerini de hayata geçirmeye başladılar. Firmalar, konut alıcılarına sundukları yeni ödeme sistemleriyle eski geleneksel modellerin Sur Yapı yerine adeta finans mühendisliği yapıyorlar. Konut alıcılarının en çok dikkat ettiği ödeme modellerine göre, sektör oyuncuları tüketicilere projeleriyle olduğu kadar finans tarafından da yaklaşmak istiyorlar. Her bütçeye göre finans modelleri sunan firmalarla birlikte, ara ödemeleri kaldıran, getiri garantisi veren firmalar tüketicilere cazip ödeme imkanları sunmak isyitorlar. Anlaşmalı bankalarla konut kredi faizini yüzde l'in altına çeken, düşük taksitle ev sahibi olma imkânı sunan firmalar konut alımını erteyenlerin elini kolaylaştırmayı amaçlıyor.

SUR YAPI
Teslime kadar aylık taksitler 600 lira

Sur Yapı, 11 projesinde başlattığı ödeme modeliyle fiyatı 323 bin TL olan daire için 48 bin TL peşinat alıyor. Teslime kadar ayda 600 TL, teslimden sonra bin 200 TL taksitlerle 120 ayda 0.55 vade imkânından yararlanılıyor. Kalan tutar ise 29 bin TL'lik vade farksız beş ödeme ile tamamlanıyor.

SOYAK YAPI
Peşinat ve toplu ödemeler rafa kalktı

Soyak Yapı, Soyak Konforia projesinde peşinat, ara ödeme, senet gibi toplu ödemeleri kaldırdı. Soyak, 17 Ekim'e kadar peşinat ve ara ödeme olmaksızın, eşit taksitle ev sahibi olma imkhanı tanıyor. Soyak Konforia'dan ev almak isteyenlere ayda 3 bin 900 TL'ye 2+1, 4 bin 900 TL'ye 3+1 daireler sunuluyor. 

AĞAOĞLU
Lansmanda dairenin 4'te 1'i şirketten

Ağaoğlu Şirketler Grubu, Çekmeköy'de hayata geçirdiği Çekmeköy Park projesinde lansmana özel yüzde 25 indirim uyguluyor. Lansman dönemi için oluşturulan finans modeliyle yüzde 10 peşinatın yanı sıra, yüzde 75 banka kredisi ve 2019 Mart ayında yüzde 15 ara ödeme planı sunuluyor.

DKY İNŞAAT
Kartal'da konutları 'ekopratik'le satacak

DKY inşaat, Kartal'daki yeni projesi DKY Ada ile birlikte yeni ödeme modeli ekopratiği de hayata geçirdi. DKY'nin geliştirdiği yazılımla, DKY Ada müşterileri istedikleri vadelerde diledikleri peşinat ve ara ödeme tutarlarıyla kendi ödeme planlarını kendileri anlık olarak oluşturabilecekler.

NUROL GYO
Kredi ödemelerinde N-Finance dönemi

Nurol GYO, geliştirdiği N-Finance modeliyle yatırımcılara, gayrimenkul tipine göre 48 ay boyunca 3 bin 500 TL ile 20 bin TL arasında getiri garantisi veriyor. Örneğin, aylık 6 bin TL kredi ödemesi bulunan konut sahiplerinin kredilerinin yarısından fazlası Nurol GYO tarafından 48 ay boyunca karşılanacak.

TEKNİK YAPI
3 ödeme modelini bir arada sunuyor

Teknik Yapı 'Deluxia Park Residence' projesinde üç ayrı seçeneği bir arada sunuyor. 1 yıl taksit ertelemeli kampanyada yüzde 20 peşinat yeterli oluyor. Yüzde 80 banka kredisinin faizi ise yüzde 0.75 indirildi. Buna ek olarak özel anlaşmaya bağlı olarak taksit ödemeleri 1 yıl sonra başlayacak.

Habertürk Gazetesi

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181