İşte sıfır faiz fırsatı sunan konut projeleri!
Markalı konut projelerinin bir çoğu kendi bünyesinde çeşitli ödeme seçeneklerini sunarken, bunlardan en büyük ilgi göreni faiz oranları oluyor. İşte faiz oranını sıfıra indiren konut projeleri...

Taksim Petek Residence
Dap Yapı'nın, Taksim'de hayata geçirdiği Taksim Petek Residence projesinde hemen teslim rezidanslar 50 ay vade ve 0 faiz kampanyası ile alıcılarını bekliyor. Bal peteği motifli mimariyle inşa edilen 
Taksim Petek Residence projesinde 112 rezidans, 15 ofis ve 5 mağaza bulunuyor. Süit, Grand Süit ve King Süit olarak tasarlanan 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerin metrekare büyüklükleri 103 ila 239 metrekare arasında değişiyor. Taksim Petek Residence projesinde bulunan ofis büyükleri ise 92 ila 142 metrekare arasında değişiyor.

Taksim Petek Residence detaylı bilgi için tıklayınız.

DKY Kartal
DKY inşaat, Kartal bölgesinde konumlanan DKY Kartal'da yatırımcılara, 0 peşinat 0 faiz veya yüzde 20 peşin indirimi sunuyor. 21 bin 600 metrekare arazi üzerinde yükselen 
DKY Kartal'da 2+1,5, 3+1,5,4+1,5 ve 5+1,5 tipinde 336 konut ofis alanları yer alıyor. DKY Kartal projesinde yer alan dairelerde 5 metrekare ile 7 metrekare arasında değişen açılıp kapanabilen balkonlar da yer alıyor. DKY Kartal'da yaşamın Aralık 2017'de başlaması planlanıyor.

DKY Kartal detaylı bilgi için tıklayınız.

Karat 34
Doğa Şehircilik ve Başyapı İnşaat tarafından Emlak Konut GYO güvencesi ile hayata geçirilen Karat 34 projesi 3'ü rezidans, 3'ü ofis olmak üzere toplam 6 blok olarak Basın Ekspres Yolu üzerinde yükseliyor. Karat 34'te 36 ay sıfır faiz kampanyası bayram boyunca devam ediyor. Karat 34 projesinde toplam 470 konut ile 123 adet ofis, 28 ticari üniteden oluşuyor. Projede alan büyüklükleri 28.5 metrekare ile 267 metrekare arasında değişen stüdyo, 1+1, 1+1 dubleks, 2+1,2+1 dubleks, 3+1, 3+1 dubleks ve 4+1 dubleks daire seçenekleri bulunuyor.

Karat 34 detaylı bilgi için tıklayınız.

Metropark
Teknik Yapı Halkalı-ikitelli bölgesinde yükselip 2016 yılında yaşam başlayan Metropark projesinde ev sahibi olmak isteyenlere 4 farklı sıfır faizli seçenek sunuluyor. Yüzde 50 peşin 72 ay vade ile ev sahibi olmak isteyen yatırımcılara sıfır faiz uygulanıyor. Diğer ödeme seçeneklerinde ise yüzde 40 peşinatla 60 ay, yüzde 30 peşinatla 48 ay ve yüzde 10 peşinatla 40 ay yüzde sıfır faiz oranı yatırımcılara sunuluyor. Metropark projesinde 4 konut bloku, 2 rezidans kulesi, 1 home ofis rezidans bloku, 1 yatay konut bloku yer alıyor. 

Metropark detaylı bilgi için tıklayınız.

Sur Yapı Lavender
Sur Yapı, Sancaktepe'de hayata geçirdiği Lavender projesinde 60 ay sıfır faiz fırsatı alıcılarını bekliyor. Projede 535 konut ile cadde mağazalar yer alıyor. Üç farklı blok tipinde 57 metrekare ile 226 metrekare arasında değişen 1 + 1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerin yer aldığı projede, göletler etrafında konumlanmış 3+1 ve 4+1 dairelerin müstakil yalı dairesi gibi hazırlandığı kaydedildi. Lavanta bahçelerinden esinlenerek yapılan Lavender'de geniş yeşil alanlar ve göletin yanı sıra piknik alanları, açık ve kapalı yüzme ile sosyal alanlar bulunuyor.

Sur Yapı Lavender detaylı bilgi için tıklayınız.

Dumankaya Ritim İstanbul
Dumankaya tarafından hayata geçirilen 
Dumankaya Ritim İstanbul projesinde 72 ay sıfır faiz fırsatı bulunuyor. Ritim İstanbul projesinin genelinde geniş metrekarelere ve optimum kullanım alanları yer alıyor. Ritim İstanbul projesinde 1+1’den 5+1 dublekse, çok farklı alternatiflerde konfor dolu 863 adet rezidans konut yer alıyor.

Dumankaya Ritim İstanbul detaylı bilgi için tıklayınız.

Atlantik Life 
Atlantik Yapı imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası'nda inşa edilen Atlantik Life projesi 40 ay sıfır faiz imkanı sunuyor. Pendik’te hayata geçirilen Atlantik Life projesinde 1+1'den 4+1'e kadar toplam 192 konut ve 5.000 metrekarelik ticari ünite alanı yer alıyor. Projesinde daire büyüklükleri 67 metrekare ile 223 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Daire başına iki araçlık park imkanı sağlanan Atlantik Life projesinin yüzde 70'i peyzaj ve yeşil alanlara ayrılıyor.

Atlantik Life detaylı bilgi için tıklayınız.

Lokum Evler
Metropolist ve DKY İnşaat imzası ile hayata geçirilen Lokum Evler projesi alıcılarına sıfır peşinat ve sıfır faiz kampanyası sunuyor. Tuzla - Aydınlı'da 52.116 metrekare arsa üzerinde yükselen Lokum Evler projesi 6 normal blok, 1 rezidans bloğu, 1 sosyal tesis, 2 açık havuz ve 1 ticari alandan oluşuyor. Lokum Evler projesinde 742 adet konut bulunuyor. %67 yeşil alana sahip Lokum Evler projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Lokum Evler detaylı bilgi için tıklayınız.

Babacan Premium
Babacan Holding tarafından hayata geçirilen Babacan Premimum projesi yaz kampanyası başlatıyor. Toplam 28 bin 320 metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Babacan Premium projesinde yaz kampanyası kapsamında ister 50 ay sıfır faiz isterseniz %0 peşinat ile 120 aya kadar vade imkanı sizlere sunuluyor. Toplam 1.216 konutun bulunduğu Babacan Premium 400 Milyon TL'lik yatırım ile inşa ediliyor.

Babacan Premium detaylı bilgi için tıklayınız.

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181