İstmarina'nın özel eğitim tesisi ve özel sağlık tesisi ihaleye çıkıyor!
İstmarina özel eğitim tesisinin muhammen bedeli 50 milyon TL(KDV Hariç), İstmarina özel sağlık tesisinin muhammen bedeli ise 140 milyon TL(KDV Hariç) olarak belirlendi. İhale 30 Ekim 2015 tarihinde gerçekleşecek.

İstmarina Rezidans'ta stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. Projenin Aralık 2017 tarihinde teslim edilmesi öngörülüyor. 

Ödeme planı kapsamında 120 ay vadeli banka kredisi kullanılabilen proje konum bilgisine göre özel hastane alanının karşısında, özel okul alanının ise arkasında bulunuyor. 

Emlak Konut GYO Kartal arsası üzerine kurulan İstmarina'da 1463 konut ve 258 ticari birim yer alıyor. 500 yat kapasiteli mega marina, özel okul ve hastane, yüzme havuzları, marina giden özel tüp geçit gibi birçok seçeneğin bir arada sunulduğu projede özel eğitim tesisi ve sağlık tesisinin ihalesi için yapılan bilgilendirme şu detayları içeriyor:

1. İstekliler talep etmeleri halinde ihale dosyasını Emlak Konut GYO A.Ş. Genel Müdürlüğü Pazarlama Müdürlüğü Atatürk Mah. Çitlenbik Cd. No:4 Ataşehir / İSTANBUL adresinde görebilirler.
2. İhaleye katılmak isteyen istekliler, ihale dosyasını 200,00 TL karşılığında Emlak Konut GYO A.Ş. Genel Müdürlüğü Pazarlama Müdürlüğümüzden temin etmeleri gerekmektedir.
3. İsteklilerin, Geçici Teminat Bedellerini, nakit ya da teminat mektubu şeklinde vermeleri gerekmektedir. (Bilgi: İhale Şartnamesi Madde 12)
4. İstekliler, İhale Şartnamesinde belirtilen adrese, Geçici Teminat Mektuplarını (teminat nakit ise dekontlarını) ve Şartname Madde:11’de belirtilen diğer evraklarını teslim etmeleri gerekmektedir.
5. Evrakların eksiksiz teslim edilmesi ve istekli tarafından Açık Artırmaya Katılım ve Yüklenim Belgesinin imzalanması durumunda, Şirketimiz yetkilileri İstekliye İhale Bayrağını teslim edecektir. Buraya kadar izlenecek tüm adımların en geç 30/10/2015 tarihi saat: 15:00’e kadar yerine getirilmesi gerekmektedir.
6. İstekliler, İhalenin yapılacağı 30/10/2015 tarihi saat 15:00’te Emlak Konut GYO A.Ş. Genel Müdürlüğü Toplantı Salonunda, beraberlerinde ihale bayrakları, kimlikleri, yabancı ise pasaportları, şirket ise imza sirküleri ve şirket kaşeleri ile birlikte hazır bulunmaları gerekmektedir.



İhale hakkında tüm detaylara ulaşmak için tıklayınız.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181