Kampanyalar ve faiz düşürme sektör için doğru hamle!
Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı F. Fethi Hinginar, 2016'nın, siyasi ve ekonomik gelişmeler açısından kolay bir yıl olmadığını belirterek "Tüm olumsuz gelişmelere karşın 2016'yı kayıp yıl olarak değerlendirmeyi doğru bulmuyorum" dedi.

Hinginar, ekonomide 3. çeyrekte sağlanan yüzde 1.8'lik büyümeye Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Osmangazi Köprüsü ile yeni havalimanı inşaatı gibi büyük ölçekli kamu projelerinin katkı sağladığını söyledi. Yılın ilk 10 ayında konut satışlarının yüzde 2.4 arttığı bilgisini veren Hinginar, "Menfur darbe girişiminin ardından, Emlak Konut başta olmak üzere GYODER'in de öncülüğünde gayrimenkul firmalarının geliştirdiği kampanyaların ve bankaların kredi oranlarını düşürmesinin, tüm yaşanan olumsuz gelişmelere karşın konut satışlarındaki hareketlilikte etkili olduğunu söyleyebiliriz. Biz, konut sektöründeki bu kampanyaların oldukça önemli ve doğru bir hamle olduğuna inanıyoruz, destekliyoruz" diye konuştu.

Sabah

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181