Keller Williams'ta franchise fırsatları!
Dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams, Türkiye’de büyümeye devam ediyor. Türkiye’de 11 bölge müdürlüğü ve 500 gayrimenkul danışmanı ile hizmet veren Keller Williams Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol, 10 yıl içinde 80 bölge müdürlüğü ve 7 bin satış danışmanına ulaşmayı planladıklarını belirterek “Geleneksek franchise sisteminin aksine farklı bir sistemimiz var. Aynı bölgede birden çok ofis açmak yerine bölgeyi tek bir kişiye emanet ediyoruz ve söz konusu bölgede tek bir bölge müdürlüğü açıyoruz. Bölge müdürlüklerimizde ortalama danışman sayısı 60. Böylece alışılmış modelin aksine daha verimli bir iş modeli ile nitelikli yatırımcılarla işbirliğine giriyoruz. Bölge Müdürlükleri'nin lisans bedeli bölgeye göre değişiklik göstermektedir. Yatırımcılar ile iş modelini çalışıp, lisans bedelini birlikte belirliyoruz. Lisans bedeli 50 bin dolardan başlıyor ve 10 yıllık süre ile ödüllendiriliyor.” dedi.

Tüm sektörler arasında en iyi eğitim veren firma

Franchise verdikleri kişilerin aynı zamanda iş ortakları olduklarını belirten Erol, bu nedenle dikkatli seçimler yaptıklarının altını çizdi. Bölge Müdürlüğü açmak için başvuru yapan adaylarla yaklaşık 2 ay karşılıklı bir tanıma süreci yaşadıklarını anlatan Erol “4 tane kritik mülakat yaptığımız ve farklı işe alım tekniklerinden yararlandığımız bir sürecimiz var. Bu süreci yaşadıktan sonra Keller Williams model ve sistemlerini özümseyen adaylar ile karşılıklı olarak devam etmeye karar verirsek birlikte 10 yıllık iş planımızı çalışıyoruz ve işe başlıyoruz” dedi. Keller Williams franchise sisteminin diğer sistemlere göre çok daha karlı olduğunu da hatırlatan Erol “Franchise ofislerimizin %98’i karlı işletmeler. Bu oran, dünyada gayrimenkul değil hiç bir franchise sisteminde kolay karşılaşılmayan bir oran. Hedefimiz, yüzde 100 karlılığı yakalamak. Bunun için eğitim ve gelişime büyük önem veriyoruz. Keller Williams, 2014 ve 2015 yılında tüm sektörler arasında en iyi eğitim veren firma seçildi. Keller Williams Türkiye olarak, biz de eğitime büyük yatırım yapıyoruz. 2015 yılında iş ortaklarımıza 4.700 saat eğitim verdik ve yeni eğitimler ile gelişmeye devam edeceğiz ” dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181