Keller Williams'tan 7 bin danışman hedefi!
Dünya'nın en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams, franchise sistemiyle Türkiye'de büyüme devam ediyor. Bugün itibariyle 11 bölge müdürlüğü ve 500 danışmana sahip olan şirket, 10 yıllık büyüme planı çerçevesinde 80 bölge müdürlüğü ile 7 bin danışmana ulaşmayı hedefliyor.

Keller Williams Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol "Geleneksel franchise sisteminin aksine, Keller Williams olarak adaylarımızla süreçlerimizi yönetirken cok titiz davranıyoruz. Keller Williams, başarısı kanıtlanmış model ve sistemlere sahip essiz kültürü olan farklı bir kurum. Bizim için, model ve sistemlerimizi takip edecek ve kültürümüze uyan doğru liderle is birliği yapmak olmazsa olmazımız. Biz, basarının doğru insanlarla işbirliği yaprak elde edildiğine inanırız. Geçen yıl içinde Keller Williams danışmanları gelirlerini yüzde 82 oranında arttırdı" dedi.

Star Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181