Kiler GYO'dan 2 milyar lira hasılat hedefi!
Kiler, lansmanını yaptıkları Kiptaş ortaklığındaki 'Referans Bahçeşehir' projesinde 300 milyon lira hasılat beklediklerini belirterek "Kiptaş'ın 26 dönüm arazisi üzerinde yapılacak projede toplam hasılatın 300 milyon lirayı geçmesi halinde geçen kısım için Kiptaş'a yüzde 30 hasılat payı daha ödeyeceğiz" dedi.

HASILAT 2 MİLYAR LİRA
Kiler, henüz tanıtım yapılmadan projenin yaklaşık yüzde 20'si için ön talep aldıklarını belirtti. 465 konut ve 34 ticari üniteden oluşacak projede teslimat Aralık 2018'de yapılacak. Referans Bahçeşehir dışında yıl sonuna kadar iki yeni projede daha satışa çıkacaklarını belirten Kiler, şunları söyledi: "Birkaç ay içinde Kartal'da yaklaşık 700 konutluk, Beylikdüzü'nde de yıl sonuna kadar 2 bin konutluk projemizin satışına başlayacağız. Bunlarla birlikte bu yılki projelerden toplam 2 milyar lira hasılat öngörüyoruz" dedi.

Kiptaş Genel Müdürü İsmet Yıldırım, Kiptaş'ın kentsel dönüşüm alanında da önümüzdeki dönemde ciddi projeleri olacağını belirterek "Önümüzdeki günlerde cok büyük bir dönüşüm projesine başlayacağız. İstanbul Büyüksehir Belediyesi ile yakında bu projeyi açıklayacağız" dedi. Yurtdışında da projelere yönelebileceklerini belirten Yıldırım "Özellikle Suudi Arabistan'da ciddi bir konut açığı var. Bu açığı kapatmak için hızlı bir yapım sürecine ihtiyaç var. TOKİ, Emlak Konut GYO, Kiptas olsun, diğer müteahhitler olsun bizi orada görmek istiyorlar" dedi. Yıldırım, Kiptas olarak bu sene 7-8 bin konut yapmayı planladıklarını, proje lokasyonları olarak ise Hadımköy, Bahçeşehir ve Silivri'yi düşündüklerini söyledi. 

Kiler GYO Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kiler, İstanbul Sapphire binasındaki varlıklarının satışı ile ilgilenen bir iki yatırımcı olduğunu söyledi. Kiler GYO'nun yeni konut projesi Referans Bahçeşehir'in lansman toplantısında konuşan Nahit Kiler "Satış ile ilgilenen bir kaç yatırımcı var, görüşmeler devam ediyor. Yatırımcılar Körfez bölgesinden" dedi. Kiler GYO portföyündeki en değerli gayrimenkul olan İstanbul Sapphire'in değeri, Ocak'ta 824.5 milyon lira olarak açıklanmıştı. 


Star Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181