Konut alıcısı yüksek tavanlı evi tercih ediyor!
İnşaat firmaları son dönemlerde yapılan projelerde yüksek tavanlı daireleri tercih ediyor. Aynı metrekareye sahip olmasına rağmen alçak tavanlı dairelere göre daha büyük algılanan evler, tüketici tarafından da ilgiyle karşılanıyor. Konut ve içerisindeki kullanım alanlarının mimari açıdan tüketcilere daha rahat ve estetik geldiğini belirten inşaat firması yetkilileri, yüksek tavanın avantajlarını şöyle sıraladı:

ESTETİK GÖRÜNÜYOR
"Tavan yüksek olunca daire olduğundan daha geniş gözüküyor. Bu da müşterilere daha ferah bir izlenim sağlıyor. Çünkü yükseklik artınca insanların görüş açısı genişliyor ve bu da daha fazla netlik katıyor. Aslında bir anlamda insanlar kendilerini dört duvar arasında daha huzurlu hissediyor. Yüksek tavan ayrıca, mimarı açıdan da insanlara daha estetik görünüyor. Bütün bunlar birleşince metrekare olarak aynı fakat hacmi daha büyük olan evlere talep de artıyor.

Hürriyet Ek Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181