Konut desteği Anadolu'da tutar!
Kendisine ait bir konutu olmayan Türk vatandaşlarının yurt içinde ilk ve tek konut satın alımlarına destek olmayı amaçlayan "Konut Hesabı ve Devlet Katkısına Dair Yönetmelik" Resmi Gazete'de yayımlandı. Sektör temsilcileri sistemin Anadolu'da tutacağı görüşünde.

DAG MÜHENDİSLİK YÖNETİM KURULU BAŞKAN VEKİLİ DOĞAN DAĞ
İlk kez konut alacaklara özel verilecek devlet desteğinin yürürlüğe girmesiyle birlikte uzun vadede piyasaya canlılık geleceği düşüncesindeyim. İstanbul için çok büyük görünmese de Anadolu için daha değerli bir adım olacaktır.

KLK YAPI YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI ATAKAN KULAK
İlk kez konut alacak dar gelirli aileler için çok büyük önem taşıyor. Özellikle Anadolu şehirlerinde ortalama ev fiyatlarını düşünürsek İstanbul için küçük gözüken bu rakam Anadolu'da alınan evin önemli bir kısmı haline gelebilir.

ERA GAYRİMENKUL TÜRKİYE KOORDİNATÖRÜ MUSTAFA BAYGAN
Öncelikle rakam ne olursa olsun, bu tip bir destek için devlete teşekkür etmek lazım. Tabii ki İstanbul şartları zor ancak Türkiye de İstanbul değil. Özellikle yeni işe giren çok genç insanlar genç evliler için güzel bir 'para biriktirme yöntemi.' 

Türkiye

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181