Konut kampanyası 2018!
Konut kampanyası 2018 detaylarını sizler için araştırdık. Başbakan Binali Yıldırım tarafından yapılan açıklamaya göre konut kampanyası kapsamında kredi faiz oranlarının düşürüleceği bildirildi.

Milyonlarca ev sahibi olma isteyen kişinin merakla beklediği konut kampanyası 2018 detayları yavaş yavaş netlik kazanmaya başlıyor. Gayrimenkul sektörünü hareketlendikrmek için KDV ve tapu harcında indirim uyfulayan devalet şimdi de konut kredisi faiz oranlarına el attı. Sektörü anlandıracak bu düzenlemeler neticesinde konut satışlarının hızlı bir şekilde artış göstermesi öngörülüyor.

Konut kampanyası 2018 kapsamında en az 3 aylık süreyle Ziraat, Halk ve Vakıfbank’tan oluşan üç kamu bankasının yanı sıra aralarında Ziraat ve Vakıf Katılım’ın yer aldığı iki kamu katılım bankası tarafından başlatılacak. Ziraat Bankası'nın önderliğinde başlatılacak olan kampanya ile bu toplam 5 bankada  konut kredisi faiz oranları aylık yüzde 1.25 ile yüzde 1.35 aralığında olan faiz oranları yüzde 1’in altına düşürülecek. Bu şekilde konut faizleri 36 puan inerek yüzde 0.99’dan kredi oranları kullanılabilecek. Başlatılacak bu kampanya ile birlikte 10 yıl vadeyle 200 bin lira kredi alan bir kişinin aylık ödemesi 3 bin 375 liradan 2 bin 855 liraya düşecek.

Konut kampanyası 2018​ ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.comtr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181