Konut projelerinde 14 Şubat kampanyaları!
Kalekent'te % 14 indirim
Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale ortaklığında Beylikdüzü’nde yükselen Kalekent projesinde 8-15 Şubat tarihleri arasında Sevgililer Günü’ne özel ‘Peşin ve kredili satışlarda yüzde 14 indirim ile Şimdi Al Gelecek Yıl Öde veya 0.80 faiz oranı ile banka kredisi kullan!’ kampanyası başladı.

Ege Yapı'dan 5 gün Barcelona tatili
Ege Yapı, Batışehir’de Sevgililer Günü’ne özel düzenlediği kampanya ile Barselona’da 4 gece 5 gün, çift kişilik tatil hediye ediyor. 29 Şubat’a kadar devam edecek kampanya kapsamında ev alanlar 7 Mart-30 Nisan tarihleri arasında çift kişilik tatil kazanıyor.

Doları sabitliyor
Park Residences Cadde, Sevgililer Günü’nde doları 2.75 TL’ye sabitliyor. Metrekare fiyatının 4 bin 500 ile 7 bin 500 dolar arasında değiştiği projede, en küçüğü 102 metrekare olan rezidanslar, 690 metrekareye kadar çıkıyor. 1+1’den penthouse’a kadar geniş bir yelpaze sunuluyor.

60 ay sıfır faizle satış
Yeşilyurt İnşaat tarafından Kurtköy’de hayata geçirilen Still İstanbul Diamond projesinde, Sevgililer Günü’ne özel yeni bir kampanya başlatıldı. Şubat ayı boyunca geçerli olacak kampanya kapsamında 60 ay sıfır faizle konut satışı yapılıyor. Bunun yanı sıra peşin ödemelerde yüzde 12 indirim de uygulanıyor.

24 dairede sıfır peşinat
Halkalı-Atakent bölgesinde yatırımlarına devam eden 24 Gayrimenkul, İstasyon 24 projesi ile sevgililere özel 24 daire için sıfır peşinat sıfır faiz ile 60 ay kredi imkânı sunuyor. Home-ofis konseptiyle hayata geçirilen İstasyon 24 metro hattının yanında yer alıyor.

3 gün Paris’e gönderiyor
Atlantik Yapı, Pendik’teki Atlantik Life projesinde 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel yüzde 14 indirim avantajı sunuyor. 237 bin TL’ye daire sahibi olunan projede 14 Şubat’a kadar konut alanlara 3 günlük Paris seyahati hediye ediliyor.

Meltem Kara / Vatan

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181