Konut projelerinde 2016’nın son iki ayına özel kampanyalar!
Gayrimenkul sektörü 2016’nın son iki ayına kampanya seferberliği ile giriyor. Peşin alımlarda yüzde 20’ye kadar indirim yapan firmalar, ‘taksitini sen seç’, ‘peşinatı teslimde’,’ bir yıl ödelemeli peşinat’, ’40,48 ve 60 ay sıfır faiz’, ‘balon ödemeli taksit’ gibi farklı seçenekleri müşterilerine sunuyor.

Patronların Fedakârlığı 
Bu ay 100’e yakın projede sonbahar kampanyası başlatılırken, yılsonuna kadar 10’un üzerinde yeni proje görücüye çıkacak. Düşük peşinat, makul faiz oranı ve uzun vade avantajının yer aldığı kampanyaya katılan şirketler müşterilerini geri çevirmemek için fedakârlıkta bulunmaya devam ediyor.

EN FAZLA PROJE  
1 Ağustos’ta başlayan ve 31 Aralık’a kadar devam edecek olan dev kampanyaya en büyük desteği veren firmaların başında Ağaoğlu, Sinpaş, Sur Yapı, Makro İnşaat, Dağ Mühendislik ve DKY İnşaat geliyor.

ÖDEMEDE BÜYÜK FIRSAT  
Kampanyaya en fazla proje ile katılan Sinpaş Holding Palas, Altınoran, Marina Ankara, Aquacity Denizli, Liva, Köyceğiz ve Ottomare projelerinin yanı sıra Queen Central Park, Ege Vadisi, Aydos Country, Incek Blue, İncek Green, Ege Yakası ve Bursa Modern projelerine imza atıyor. Söz konusu projelerde 0.42 vade farkı 60 ay, yüzde 0.70 vade farkı ise 120 aylık ödemede geçerli oluyor. 
Cezbedici kampanyalar 

Batışehir ve PEGA’da Hemen Teslim 
- Ege Yapı Group’un Emlak Konut güvencesiyle inşa ettiği projenin tüm etaplarında hayat başlarken, son daireler için müşterilere firma bünyesinde sunulan 60 ay vadelendirme seçeneği oldukça cezbedici.  Şirketin Kartal’daki projesinde PEGA projesinde de tapu ve anahtarın hemen teslim edildiği daireler için iki yıl ertelemeli peşinat, yüzde 0,70 vade farkı ile 120 ay taksit imkânı sağlanıyor. 

Sur Yapı çok seçenekle her yerde 
- İstanbul’un 9 noktasında ve Bursa’da konut üretimini sürdüren Sur Yapı, müşterileri için farklı seçenekler sunuyor. Tamamı peşinde yüzde 10+ yüzde 10 indirim uygulanan projelerin yenisi olan Bahçeyaka'da 245 bin liralık daireyi 1800 lira taksitle satın almak mümkün. 

Nurol Park Güneşli 
- Nurol GYO’nun Güneşli’deki eski Hürriyet Medya Tower arazisi üzerinde inşa ettiği Nurol Park projesinde hayat başlamak üzere. Her  kampanyası ilgi gören projede 1+1’den 4+1’e kadar farklı daire seçenekleri ile rezidans ve ofis blokları yer alıyor. Nurol GYO’nun karma projesinde 2+1 tipi dairelerin kampanya fiyatı ise 509 bin liradan başlıyor ve sıfır faiz avantajı öne çıkıyor. 

AL-MAZAYA Ritim İstanbul 
- Ortadoğu'nun en güçlü gayrimenkul geliştiricilerinden AL-MAZAYA himayesinde son dairelerin satıldığı Ritim'de yüzde 20 indirimin yanı sıra, hemen tapu ve hemen teslim avantajı sunuluyor.

Gül Express'te peşinat yok 
- Lansmana özel sunduğu fırsatlara bir yenisini daha ekleyen Gül Proje, Basın Ekspres’te konumlanan Express projesinde, müşterilerini sıfır peşinat ve yüzde 10 indirimle konut sahibi yapıyor. Projedeki en ucuz daire ise 261 bin lira. 

Resim İstanbul’da ikinci etap revaçta 
- Sıfır faiz ve uzun vadeli kampanyalarla her müşterisini memnun etmeye çalışan Ortadoğu Grup, projenin ikinci etabındaki satışlarına hız verdi. Sancaktepe Aydos Ormanlarına komşu projedeki en küçük dairelerin fiyatı ise bölgedeki rakip projelere göre oldukça makul seviyede. 

Bizim Evler 6’da 0,40 avantajı 
- Bizim Evler 6’da farklı satış seçenekleri sunan İhlas Yapı’nın vade farksız 36 ay vadeli dairelerinin başlangıç fiyatı 500 bin lira seviyesinde ( 116 metrekarelik 2+1) Projedeki vade farklı satışlarda ise uygulanan faiz oranı ise minimum 0,40. 

Tarihi karara imza attı ve kazandırdı 
Emlak Konut GYO'nun Genel Müdürü Murat Kurum, 'Ülkemizin Yarınlarına Güveniyoruz Kampanyası' ile sektörün ortaya koyduğu fedakârlık kadar halkın gösterdiği ilgiden de oldukça memnun. Emlak Konut GYO’nun çözüm ortaklarıyla üstlendiği dev kampanyada; bağımsız bölümlerin bedelinin yüzde 20'si peşin ödeniyor, yüzde 10'luk kısım ara ödeme olarak tahsil ediliyor. Kalan yüzde 70'lik ödeme ise; TÜFE'ye göre ya da aylık yüzde 0.70 vade farkı ile 120 aya kadar taksitlendirilmesi mümkün. Diğer şirketler ise bankalarla yaptıkları anlaşmalar ya da kendi bünyelerinde kurguladıkları seçeneklerle tüketiciye hitap ediyor.

Mehmet CANITATLI/Güneş

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181