Konut yatırımcısı Miami'yi tercih ediyor!
Türkiye’de markalı konutlara yatırım yapan konut alıcısı yönünü ABD’ye çevirdi. Konut fiyatlarının geri dönüşümü 15-20 yıla çıkması, kiracı ile uğraşma derdi ve aidatların yüksekliği nedeninin yanı sıra cazip fiyatlar konut yatırımcısıMiami’ye yöneltti.

Amerika’da evi olmasını isteyen aynı zamanda da dolar bazlı kira geliri amaçlayan konut yatırımcıları Miami konut satan emlak ofislerine hücum etti. Miami’ye 30 dakikalık yakınlığı ile 290 lüks konutun bulunduğu Conrad–The Ocean Resort&Residence projesinin yüzde 25’ini Türkler satın aldı. Anadolu’nun her köşesinden ve İstanbul’dan günde 10-12 kişinin ya aradığı ya da bizzat ofislere gelerek bilgi aldığı Miami konut projeleri şimdi Türkiye’nin konutta bir numaralı yatırım aracı haline geliyor.

Türkiye’de Miami ile ilgili konut projeleri satan ayrıca kendi yaptığı siteleri de olan Projebeyaz’ın Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun , “Türk insanı artık bir evim olsun felsefesinin çok ötesine geçti. Küresel çapta yatırım fırsatlarını görüp değerlendirebiliyor. Bu nedenle Amerika’daki uygun fiyatlı ve yüksek getirili konut projeleri çok ilgi çekiyor. Conrad–The Ocean Resort&Residence gibi ultra lüks projeler için ofislerimizi günde 10-12 müşteri geliyor bu nedenle satış kadromuzun sayısını yüzde yüz arttırdık” dedi.

Uzun, “Maimi’deki konut projelerinin Türk insanına getirisini ise şöyle özetledi: “Miami’deki konut fiyatları 480 bin dolar ile 2 milyon dolar arasında değişiyor. Ayrıca projede yer alan penthouse dairelerin ise 6 milyon 200 bin dolara satılıyor. Konutları 30 yıl vadeli mortgage imkanı ile düşük taksitlerle almak mümkün. Bir de konutta oturulmadığı zaman tesis yönetimi burayı otelcilik hizmeti için kiralıyor oradan elde edilen gelirle konut sahibi standart kiraların üzerinde para kazanıyor” dedi.

Projebeyaz Uluslararası Gayrimenkul olarak Conrad–The Ocean Resort&Residence’tan yatırım yapmayı düşünenlere, mortgage başvuru ve tapu tescil işlemlerinde detaylı hizmet imkanı da sağladıklarını ve evin seçilmesinden, tapunun teslim edildiği zamana kadar her türlü desteğin verildiğini söyleyen Uzun, “Yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabilen projede yatırımcılardan geri kalan yüzde 80’lik kısmın teslim tarihinden önce ödenmesi isteniyor. Alternatif olarak yüzde 50 peşin ödeme geri kalan yüzde 50 ise mortgage imkanıyla 30 sene kredilendiriliyor” diye konuştu.

Condo-Hotel herkese kazandırıyor.
Projebeyaz Uluslararası Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun, “Biz, ABD’nin önemli global inşaat şirketlerinin Türkiye’deki çözüm ortağı pozisyonunda tercih edilir tek kurumsal marka olduk. Bu ortaklık dolayısıyla da emlak piyasasının yeni trendi Condo-hotel sistemini Türklerin favori yatırım şekli haline getiriyoruz. Bu sistemle beraber alıcılar, yaptıkları yatırımın karşılığını hızlı ve güvenli bir şekilde alabilecekler. Sisteme duyulan ilgi her geçen gün artmaya devam ediyor. Amerika’da gayrimenkul sahibi olmanın sağlayacağı avantajlar ve özellikle Miami ve Fort Lauderdale’deki gayrimenkullerin değer kazanması ise yatırımcıları Conrad–The Ocean Resort&Residence projesine yöneltiyor” diye konuştu.

Proje Steven G. imzası taşıyor
Kuzey Amerika’da, Hilton otellerinin Premium markası olan Conrad tarafından işletilecek rezidans projesi ilk olma özelliğinin yani sıra lüks mimari ve iç dizayn ile de göz kamaştırıyor. Ünlü tasarımcı Steven G. tarafından tasarlanan Conrad–The Ocean Resort&Residence’taki rezidanslar, tamamı özel tasarım mobilyalarla dizayn edilen,47 ile 165 metrekare arasında değişiklik gösteren stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 seçenekleriyle toplam 290 lüks daireden oluşuyor. Dairelerin içerisinde bulunan akıllı ev teknolojisi sistemi, Sub Zero / Wolf mutfak, Double Kohler&Waterworks mermer banyolar, büyük ekran fTV gibi özellikler sakinlerine ayrıcalıklı bir hayatın kapılarını açıyor.

Daireni kirala, yüzde 8 kira geliri elde et
Conrad–The Ocean Resort&Residence’ta yatırım yapan daire sahiplerine, yılda 1 ile 3 ay arası tercih edecekleri sürede Conrad kalite ve hizmetlerinden yararlanacakları bir konaklama imkânı sunuluyor. Geri kalan zamanlar için ev sahipleri dairelerini Hilton Conrad’a kiralayıp senelik yüzde7-8 brüt kira geliri garantisi elde ediyor.

Hilton’lara VIP üyeliği
Yatırımcılar, projeden konut almakla sadece dolar bazında gelir elde etmiyor önemli avantajlarda kazanıyor. Bunun başında da Hilton Honors kapsamında ömür boyu Diamond üyeliğe sahip olup tüm dünyadaki Hilton ve Conrad’larda VIP olarak ağırlanacakları imtiyazlara sahip oluyor.

Yüzde 25’ini Türkler Aldı
Conrad – The Ocean Resort&Residence projesinin şu ana kadar yüzde 35’lik bir kısmı satılmış durumda. Bunun yüzde 25’lik kısmını ise Türkler oluşturuyor. Projenin teslim süresine kadar bu kısmın yüzde 60’ı bulması öngörülüyor. Yüzde 8 kira garanti sistemine dâhil olmak istemeyen yatırımcıların Conrad – The Ocean Resort&Residence ile yapılan anlaşmayla, ev-bakım gibi masraflar çıkarıldıktan sonra geri kalan miktar da yüzde 50-50 paylaşmak şartıyla anlaşma yapmak mümkün olabiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181